Taburcu olduğunu bu sözlerle duyurdu

Adapazarı'nda eski eşi tarafından vurulan 34 yaşındaki Esra Ç., tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. İki çocuk annesi sosyal medya hesabından taburcu olduğunu ‘Evimde olmak çok güzel” diyerek duyurdu.
 
Adapazarı İlçesi Çark Caddesi'nde 31 Mayıs günü ayrıldığı 2nci eşi Cesur K. tarafından tabanca ile vurulan öldü diye hastaneye kaldırılan ve bir süre makineye bağlı yaşayan 34 yaşındaki 2 çocuk annesi Esra Ç. hastaneden taburcu oldu.
 
Genç kadın hastane çıkışı evinde çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından  'Evimde olmak çok güzel' diye paylaştı. Eski eşinin silahlı saldırısında ağır yaralanan ve kalbi duran 34 yaşındaki kadın Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tekrar hayata döndürülmüştü. Üç kurşun yarası alan Esra Ç. Hastanede bir dizi ameliyat geçirdi. Önce yoğun bakımda yaşam veren genç kadın ardından servise alınarak tedavisine devam edildi.
 
Ölümün kıyısından dönen Esra Ç. sosyal medya hesabından evinde çekildiği fotoğrafını paylaşıp 'Ağlamamak için yukarı bakıyorum. Yoksa gözüm yükseklerde falan değil. Bana güç veren Allaha her gün şükrediyorum.  Beni bu kadar seven varken yıkılmam biliyorum.  Evimde olmak çok güzel sizi seviyorum' diye yazdı.
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]