Haberler

Taburcu Olan Yaralı Patlama Anını Anlattı

Güncelleme:

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaralanan yolcu yakını Günay Şahsi, "İnsanlar bizim üzerimize gelince kaçmaya başladık. O an 3. patlama oldu. Asıl zaiyat ondan sonra oldu." dedi.

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaralanan yolcu yakını Günay Şahsi, taburcu olduktan sonra cehennem anlarını anlattı.

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi biten ve ayağından şarapnel parçasıyla yaralandığı öğrenilen Şahsi, taburcu edildi. Günay Şahsi'nin yurtdışından gelecek bir yakınını karşılamak için beklerken yaralandığı öğrenildi.

"BÜTÜN ZAİYAT ONDAN SONRA OLDU"

O anları anlatan Günay Şahsi, "Beklerken ilk patlama, ondan sonra ikinci patlama üçüncüsünde ben yaralandım. Patlamaları görmedik. Yalnızca ses olarak, yani birinci ve ikinciyi ses olarak duyduk. Bekleme salonunun orada bekliyorduk. Yolcuların çıktığı kapının önündeydim ben. Ondan sonra millet panik halinde bizim üzerimize gelince biz bu sefer kaçmaya başladık. O an üçüncü bomba patladı. Bütün zaiyat ondan sonra oldu zaten. Ambulanslar beklenmedi. Biz bildiğiniz minibüs servis aracıyla buraya geldik. 6, 7 kişi yaralıydık" dedi.

YARALILARIN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Terör saldırısı sonrası yaralananlar bir çok hastaneye kaldırılmıştı. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 50 yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Yaralı yakınlarının da hastane önünde bekleyişi devam ediyor. Bir yaralı yakını hastane önünde sinir krizi geçirdi. Diğer bekleyenler sakinleştirmeye çalıştı. Sakinleştirilen yaralı yakını hastaneye sokuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sadi Konuk Bakırköy Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

doğrucu davutd:

AKP li lere: biraz düşünmenizi istiyorum, gerçekten bir şeyler yanlış gitmiyor mu bu ülkede? vatanımız, milletimiz, değerlerimiz, can güvenliğimiz ve her şey tehdit alında. üstelik bütün bunlar sizin yüzünüzden oluyor. cahilsiniz, yobazsınız, bilgisizsiniz, görgüsüzsünüz. . bütün bunları sineye çekerek yaşadığımız şu ülkede artık yaşama imkanımız da kalmadı.

18
17
yanıtYanıtla
Sİzene:

Asıl Siz cahiil yobaz bilgisiz siz olduğunuz için bunlar başımıza geliyor gerizekalılar. kuran okumadığınız için cahilsiniz peygamber sünnetini öğrenmediğiniz için gördüsüzsünüz. . . . . . bu memlekette evet bitakım değişiklikler var ama bunların nedeni ülkenin refah seviyesinin yükselmesini istemeyen kesimler

yanıt11
yanıt18
METE:

YOBAZ SANA DENİR AYNAYA BAKSANA SEN

yanıt3
yanıt6
işid mi ötesi mi:

üç beş radikalcii işidli caninin işi değil. Çok organize planlı. Çalışılmış. Profesyonelce yapılmış bir katliam. Mit elbette biliyordur detayları ama açıklayamaz. işid pkk artık sadece işid pkk değil. türkiye ye karşı oyun büyük.

15
3
yanıtYanıtla
vatansever:

ne demiş bugün CIA direktörü. . 30 ışıdlı daha gönderildi turkiyeye demiş. . demekki kim gönderiyor bunları CIA. . dünde uyarmıştı bunlar türkiyedeki vatandaşlarını. . ama bizim millet kör hala kendi yönetimine suç buluyor erkekseniz abd ye laf söyleyin satılıklar vatan hainleri

6
3
yanıtYanıtla
kavkaz:

ÜLKEMİZİN GETİRİLDİĞİ DURUM. . . YALAN İLE DOĞRU KÖTÜ İLE İYİ OLMAZ. . . ÜLKEMİZİ BU HALE GETİREN EGOİSTLER. . . NARSİSTLER. . . YALAN İLE DOĞRU KÖTÜ İLE İYİ YAPMAYA ÇALIŞTILAR. . . SONUÇ: HÜSRANA DOĞRU DAHA BU BAŞLANGIÇ. . . . ÇIKARLARI İÇİN YANLIŞI GÖRMEZDEN GELENLER, ŞEHİTLERİMİZ SİZİ LANETNESİN. . .

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title