Taburcu olan muhtar Aydemir Görmez’den herkese önemli çağrı

Taburcu olan muhtar Aydemir Görmez’den herkese önemli çağrı
Test sonucu pozitif çıktıktan sonra 8 gün boyunca Maslak Acıbadem Hastanesi’nde tedavi gördükten sonra taburcu olan Derbent Muhtarı Aydemir Görmez'ten herkese çağrı.

Test sonucu pozitif çıktıktan sonra 8 gün boyunca Maslak Acıbadem Hastanesi’nde tedavi gördükten sonra taburcu olan Derbent Muhtarı Aydemir Görmez, “Çok zor bir süreç yaşadım. Lütfen kimse gençliğine güvenmesin. Herkes evinde kalmaya devam etsin” diyerek önemli çağrıda bulundu.

Sarıyer Manşet’e konuşan Aydemir Görmez, tamamen grip şüphesiyle evde 5-6 gün geçirdiğini, bu süreçte ateş, öksürük ve nefes darlığı şikâyetinin olmadığını belirtti. Covid-19 olduğunu hastanede öğrendiğini söyleyen Görmez, ‘Bana serum bağladıklarında ateşim çıktı ve öksürmeye başladım. Daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi’ne çekilen akciğer tomografisinin ardından yatmam gerektiği söylendi. 8 gün boyunca tedavi gördüm. İlaçlar kullandım. Ve taburcu oldum” dedi.

14 gün boyunca evinde izolasyon halinde olacağını ve tedavisinin bu şekilde devam edeceğini belirten Görmez, “Halkımıza rica ediyorum, lütfen kimse dışarı çıkmasın. Genç- yaşlı kimse kendisine güvenmesin. Bu çok kötü bir hastalık” diyerek herkesi uyardı.

Hastanedeki tüm sağlık çalışanlarının çok büyük bir özveriyle hareket ettiğini belirten Görmez, hepsine çok teşekkür ederek, “Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.

Bu haber toplam 16769 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT