24 Nisan 2024 Çarşamba

SUYUNUZA SİZDEN BAŞKASI DOKUNMASIN

SUYUNUZA SİZDEN BAŞKASI DOKUNMASIN

Isparta

EVDE KAL ISPARTA!

Barida Su Arıtma Sistemleri ailesi olarak tüm hijyen ve gıda güvenliği prosedürlerine uygun biçimde kendi içme suyunuzu sınırsız ve güvenilir şekilde evinizde üretiyorsunuz.  30 Gün ücretsiz olan deneme imkanıyla çok kısa süren kurulum montajını ekibimiz hijyenik koşullarda gerçekleştiriyor

Barida Su Arıtma Sistemlerinin cihazlarında kullandığı membran filtresiyle suyunuzun hiçbir dış etken ile teması mümkün değildir. Geniş su hacmi olan arıtma cihazında siz su tükettiğiniz sürece tankın içindeki su kendisini tazeler ve sürekli yeni organizmalardan ve mikroplardan arıtılmış su içme imkanı sağlar.

Barida Su Arıtma Sistemleri sahibi Neşat Ataseven, Hastalıklarla ve virüslerle mücadele ettiğimiz şu dönemde kendimizi dış dünyaya karşı izole etmemiz gerektiğini ve devletimizin evden çıkmayın çağrılarına kulak verip siz evden çıkmadan biz evinize getiriyoruz. Siz değerli müşterilerimiz için önceliğimiz sağlık, sizlerin ve ailelerinizin sağlığı için evinize dışarıdan bilmediğimiz unsurlarla gelecek olan damacana vs  gibi unsurlardan sizi kurtarıyoruz.

30 GÜN ÜCRETSİZ DENEME İMKANI

Korona virüs sebebiyle evden çıkmak zorunda kalmayın kendinizi ve sevdiklerinizi riske atmayın barida su arıtma olarak bu mücadelede sizinleyiz 30 gün ücretsiz ücretsiz faydalana bilmek için bize ulaşın. Damacana su dış etkenlerden geçerek evimize, musluğumuza yada masamıza ulaştığı için arıtılmış su kadar güvenli değildir. Çay demlerken, kahve yaparken, yemeklerimizi yaparken kullandığımız suyu, bitkilerimizde kullandığımız suyu ve canımızdan çok sevdiğimiz çocuklarımızın bebeklerimizin mamalarını hazırlarken de arıtmadan geçirilmiş, içerisinde herhangi virüs belirtisi bulunmayan arıtma cihazından arıtılmış mineralce zengin ve organik suyu kullanmanızı öneriyoruz.

İLETİŞİM

0 544 665 15 15 / 0246 223 10 10

info@baridasuaritma.com (mailto:info@baridasuaritma.com)

Pirimehmet mah. 1727 Sk. No: 2 Merkez / Isparta

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Boş yapma

29 Mart 2020 Pazar 08:28

İnsanların cep telefon numaralarını izinsiz olarak aranıp barida su arıtma sistemlerinden arıyoruz diyip aramanız yasal değil. İnsanların ticari pazarlama araması yapmanız için izin almanız gerekiyor. kimden? Aradınığınjz şahıstan. Sizi gümrük ve ticaret bakanlığına şikayet edicem.

Yalvaçlı

28 Mart 2020 Cumartesi 17:13

Yalvaçta çoğu köy karantinaya alındı umreden gelenler heryere bulaştırmış

Mücahit

28 Mart 2020 Cumartesi 15:50

Fiyat nedir ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR