ÖĞRETMEN EVİ MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Gündem 16.07.2019 - 11:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRETMEN EVİ MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Okul müdürleri rotasyonuyla tüm okul müdürleri yerleri değişerek, müdürler ilçemizde ayrı okullara atanarak yeni görev yerlerinde göreve başladılar. Bu kapsamında Cumhuriyet ilkokul müdürü Bülent Aktaş Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okuluna atanarak görevine başladı.

Dört 4 yılda bir okul müdürlerine yönelik rotasyon yapılarak okul müdürlerin yerleri değişiyor. Bu yıl ilçemizde 4 yılını tamamlayan okul müdürlerine yönelik yapılan rotasyonda ilçemizdeki okul müdürlerin yerleri değişti. Yerleri değişen okul müdürlerin yeni okullarda görevlerine başlarken Gölcük Cumhuriyet İlkokul Müdürü Bülent Aktaş Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okuluna atandı.  Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okuluna müdür olarak atanana Bülent Aktaş önceki gün görevine başladı. Yeni görevine başlayan Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okuluna müdürü Bülent Aktaş “Dört 4 yılda bir rotasyonla görev yerlerimiz değişiyor. Bu kapsamda benimde 4 yıllık görevimin ardından yerim değişerek Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okuluna müdür olarak atandım ve görevime önceki gün başladım. Biz devlet memuru olarak bize nerede görev verilirse bizler orada en iyi şekilde görevimizi yapmaya gayret ederiz. Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulunda göreve başladım. Ama şu bir gerçektir ki kurumunun daha ileriye taşımak için birçok proje oluşturdum. Şu anda benim önceliğim kurumu tanıtmak ve anlatmak için bütün okulları ziyaret ederim. Ben bile bu kuruma bu günle birlikte sadece 2 kez gelmişim. Buda bir eksiklik olduğunu düşünüyorum.  ÖĞRETMEN EVİ YENİLENMELİ Asıl önemli konu ise ilçemiz Gölcük olarak 41 ilden büyük olması ve şu anda bulunduğumuz Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu ilçemize yakışmıyor. Bakın Gölcük 162 bin 500 nüfusludur. Karamürsel ilçemiz ise 56 nüfuslu olmasına rağmen örnek teşkil edecek bir Öğretmen Evi var. İlçemizin neden böyle bir öğretmen evi olması. Bende ilçemize iyi ve konforlu yeni bir öğretmen evi yapılması için çalışmalarımız şimdiden başlattım. Gerekli girişimleri yaparken yetkililerimizden destek bekliyorum” şeklinde ifade etti. Fahri Haner
Okul müdürleri rotasyonuyla tüm okul müdürleri yerleri değişerek, müdürler ilçemizde ayrı okullara atanarak yeni görev yerlerinde göreve başladılar. Bu kapsamında Cumhuriyet ilkokul müdürü Bülent Aktaş Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okuluna atanarak görevine başladı.

Dört 4 yılda bir okul müdürlerine yönelik rotasyon yapılarak okul müdürlerin yerleri değişiyor. Bu yıl ilçemizde 4 yılını tamamlayan okul müdürlerine yönelik yapılan rotasyonda ilçemizdeki okul müdürlerin yerleri değişti. Yerleri değişen okul müdürlerin yeni okullarda görevlerine başlarken Gölcük Cumhuriyet İlkokul Müdürü Bülent Aktaş Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okuluna atandı. 
Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okuluna müdür olarak atanana Bülent Aktaş önceki gün görevine başladı. Yeni görevine başlayan Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okuluna müdürü Bülent Aktaş “Dört 4 yılda bir rotasyonla görev yerlerimiz değişiyor. Bu kapsamda benimde 4 yıllık görevimin ardından yerim değişerek Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okuluna müdür olarak atandım ve görevime önceki gün başladım. Biz devlet memuru olarak bize nerede görev verilirse bizler orada en iyi şekilde görevimizi yapmaya gayret ederiz. Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulunda göreve başladım. Ama şu bir gerçektir ki kurumunun daha ileriye taşımak için birçok proje oluşturdum. Şu anda benim önceliğim kurumu tanıtmak ve anlatmak için bütün okulları ziyaret ederim. Ben bile bu kuruma bu günle birlikte sadece 2 kez gelmişim. Buda bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. 

ÖĞRETMEN EVİ YENİLENMELİ
Asıl önemli konu ise ilçemiz Gölcük olarak 41 ilden büyük olması ve şu anda bulunduğumuz Gölcük Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu ilçemize yakışmıyor. Bakın Gölcük 162 bin 500 nüfusludur. Karamürsel ilçemiz ise 56 nüfuslu olmasına rağmen örnek teşkil edecek bir Öğretmen Evi var. İlçemizin neden böyle bir öğretmen evi olması. Bende ilçemize iyi ve konforlu yeni bir öğretmen evi yapılması için çalışmalarımız şimdiden başlattım. Gerekli girişimleri yaparken yetkililerimizden destek bekliyorum” şeklinde ifade etti.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.