Yalova Belediye Meclisi 2018 gelirler tarifesi içerisinde yer alan su ücretlerinin belirlenmesi maddesinde suya bu yılda zam yapılmaması kararını aldı. Defin işlemleri de yine ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
Yalova Belediye Meclisi 2017 yılının son meclis toplantısını sürdürdü. Toplantının en önemli maddesi ise 2018 yılı gelirler tarifesinin görüşülerek karara başlanması oldu. En çok merak edilen konu ise suya zam yapılıp yapılmayacağıydı. Meclis bu kapsamda riyasetle alınan ortak karar doğrultusunda 2017 yılında olduğu gibi 2017 yılında da su ücretlerine zam yapılmamasını karara bağladı. Defin işlemlerinin de belediye tarafından ücretsiz olarak yapılması oy birliği ile kabul edildi.
YTSO'ya 2 yıl süre
Gündemdeki diğer önemli bir maddesi ise YTSO'dan gelen mevcut binanın kullanım süresinin 1 yıl daha uzatılması talebi oldu. YTSO'nun yeni hizmet binasının tamamlanamaması dolayısıyla gelen talebi yerinde bulan Yalova Belediye Meclisi YTSO'ya 1 yıl daha eski binada hizmetlerini sürdürmesi için zaman tanıdı. 

Editör: TE Bilişim