"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suudi Arabistan'da gözaltına alınan Filistin asıllı milyarder serbest bırakıldı

17 Aralık 2017, Pazar 11:54
Suudi Arabistan'da gözaltına alınan Filistin asıllı milyarder iş adamı Sabih el-Mısri'nin serbest bırakıldığı belirtildi.

Mısri'nin ailesinden alınan bilgiye göre, Suudi Arabistanlı yetkililer bu sabah Filistin asıllı milyarder iş adamı Mısri'yi serbest bıraktı.

Ürdün'de ikamet eden Mısri, geçen günlerde gittiği Suudi Arabistan'da gözaltına alınmıştı. Suudi Arabistan'dan konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Mısri'nin sahip olduğu iki şirkette üst düzey görevde yer alan iki yetkili de Mısri'nin çarşamba gününden bu yana Suudi Arabistan'da bulunduğunu ve tam olarak nerede tutulduğuna dair bilgilerinin olmadığını söylemişti.

AA

Etiketler: filistin
Okunma Sayısı: 1106
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı