SÜTMAN’DAN VEFA GRUBU’NA AYRAN DESTEĞİ

SÜTMAN’DAN VEFA GRUBU’NA AYRAN DESTEĞİ

Nazilli ve bölgenin en büyük süt ve süt ürünleri tedarikçisi Sütman A.Ş. Vefa Destek Grubu’na her güne bir kamyon dolusu ayran bağışında bulundu.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli ve bölgenin en büyük süt ve süt ürünleri tedarikçisi Sütman A.Ş.  ülkemizde yaşanan koronavirüs tehtidine karşı başlatılan "Evde kal" çağrısını desteklemeye devam ediyor. Nazilli'de 55 yıldır faaliyet gösteren Sütman A.Ş. Nazilli Belediyesi’nin Vefa Destek Grubu’na her güne bir kamyon dolusu ayran bağışladı. 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Vefa Destek Grubu bu ayranları her eve ücretsiz olarak dağıtacak.

“NAZİLLİ HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”
Sütman A.Ş. koordinatörü Durgun Canlı’ya bağışlarından dolayı Nazilli halkı adına teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Vefa Destek Grubu ekiplerimiz 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Her ihtiyaç sahibi yaşlılarımıza bu ayranları ücretsiz olarak dağıtacağız. Vatandaşlarımızın protein desteği alarak bağışıklık sistemleri daha da güçlenecektir. Bu katkılarından dolayı Sütman A.Ş Koordinatörü Durgun Canlı’ya Nazilli halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”
Nazilli’yi tüm paydaşlarıyla birlikte yöneteceklerini belirten Özcan, “Sosyal Politikalar Bakanlığı, emniyet, jandarma, sağlık çalışanları ve belediye çalışanları olarak bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Gün, birlik olma günüdür” dedi.

“DİĞER ŞİRKETLERİMİZE ÖRNEK OLSUN”
Nazilli’de uzun yıllardır hizmet veren bir şirket olarak vefa borcu olduklarını söyleyen Sütman A.Ş. Koordinatörü Durgun Canlı, “Vefa Destek Grubu’na bir vefa da bizden olsun istedik. Yaşlılarımızın her zaman yanındayız. Belediyemizin bizi yönlendirmesi dahilinde bizler her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz.  Umarım bu bağışımız diğer şirketlerimize güzel bir örnek olur ve Nazilli olarak hep birlikte bu zor günleri aşarız” şeklinde konuştu.

p3273052.jpg

p3273056.jpg

p3273064.jpg

p3273069.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.