SÜTMAN A.Ş. DEN BİR VEFA DAHA YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

SÜTMAN A.Ş. DEN BİR VEFA DAHA YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

Nazilli ve bölgenin en büyük süt ve süt ürünleri tedarikçisi Sütman A.Ş. Vefa Destek Grubu’na yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli ve bölgenin en büyük süt ve süt ürünleri tedarikçisi Sütman A.Ş.  ülkemizde yaşanan koronavirüs tehtidine karşı başlatılan "Evde kal" çağrısını desteklemeye devam ediyor. Bozdoğan Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Destek Grubu’na ayran bağışında bulunan Sütman A.Ş. Nazilli’nin ardından Bozdoğan’a da yardım elini uzatıyor. Sokağa çıkma sınırlandırılması getirilen 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını gideren Vefa  Destek Grubu bu ayranları her eve ücretsiz olarak dağıtacak. 
 

“İHTİYACI OLAN HER BİR VATANDAŞA ULAŞTIRACAĞIZ”
Sütman A.Ş. olarak ihtiyacı olan her bir vatandaşa devletin kurumlarıyla organize olarak ulaşacaklarını belirten Sütman A.Ş. koordinatörü Durgun Canlı, “Bozdoğan Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü , İlçe Jandarma ve İlçe Hastanemizde organize olarak hep birlikte bir çalışma gerçekleştirdik. Bu kurumlarımız birbirleriyle koordineli bir çalışma yürüterek ihtiyaç sahibi olan her vatandaşımıza ulaşacaklar. Bozdoğan Belediyemize 2 bin adet ayran bağışında bulunduk. İhtiyaç duyulması halinde desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

367974c7-e3c6-4528-a9fb-1a72ddab80ca.jpg

9ea3b4d6-7635-40a1-b058-4f64710b6ea8.jpg

f44c1671-432e-429e-affa-3af70dcfadb5-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.