WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TESİSLERİNE DENETİMLER YAPILDI

Bu haber 17 Şubat 2020 - 17:44 'de eklendi ve 3.465 kez görüntülendi.

TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ, 81 İLDE 6 GÜN BOYUNCA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÜRÜN BAZLI GIDA DENETİMLERİNİ BAŞLATTI. BU DENETİMLER KAPSAMINDA BUGÜN KARABÜK İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TESİSLERİNE DENETİMLER YAPILDI.

Denetimlerin ardından konuşan Karabük İl Tarım Ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ‘’Bakanımız Sayın Doktor Bekir Pakdemirli’nin öncülüğünde bugün 81 vilayette bir gıda denetim seferberliği başlatmış bulunmaktayız. Yine bakanlığımızın talimatları doğrultusunda bugün ilk defa süt ve süt ürünleri, takviye edici gıdaların denetimi üzerine bütün gıda kontrollerimiz Karabük genelinde denetimlerimiz şu an hâlihazırda yapmakta. Bizde bugün ekibimizle beraber bir süt İşletmesine geldik ve sizlerin huzurunda denetimimizi gerçekleştirdik. 6 gün boyunca bu denetimlerimiz devam edecek. Yarın et ve et ürünlerinde Cumartesiye kadar olan günlerde ise bütün gıda işletmelerini denetlenmiş olacağız.

Ben özellikle Karabüklü vatandaşlarımızdan gıda güvenliği konusunda teşkilatımızın, bakanlığımızın üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını bilmenizi istiyorum

Ekibimiz 24 saat ve 7 gün boyunca vazifesini başındadır. Herhangi bir endişeye mahal vermeden ürünleri rahatlıkla tüketebileceğini söyleyebiliriz’’

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.