Haberler

Survivor'da Sevinç Gerginliği! Acun Ilıcalı, Hikmet ile Yunan Yarışmacı Arasındaki Tartışmaya Müdahale Etti

Güncelleme:

Survivor 2019'da dokunulmazlık oyunlarından ilki oynandı ve dokunulmazlık oyununu 6 puan farkla Türkiye kazandı. Zorlu oyunda Hikmet ile Yunan yarışmacı Elpida arasındaki gerginliğe Acun Ilıcalı müdahale etti.

Tüm Türkiye'yi ekrana kilitleyen yarışma programı Survivor'da Türkiye- Yunanistan arasındaki çekişmeli mücadele devam ediyor. Zor koşullarda yarışan yarışmacıların ise zaman zaman sinirleri geriliyor.

Survivor'da yaşanan ilginç görüntülerden biri de ikinci ödül oyununda yaşandı. Survivor'da ilk kez oynanan oyuna göre bir Türk ile bir Yunan yarışmacı ekip olarak yarıştı ve ödülü kazanmaya çalıştı.

HİKMET VE ELPİDA ARASINDA KAVGA YAŞANDI

Hikmet ile Yunanistan takımı oyuncusu Elpida arasında gerginlik yaşandı. Yunan yarışmacının oyunu kazanmasının ardından Hikmet'in önüne gelip "sus" işareti yapmasının ardından bir sonraki oyunda galip gelen Hikmet sevincini Yunanistan takımı önünde yaşayarak karşılık verince ortam gerildi. Araya giren Acun Ilıcalı Hikmet'i uyarmasının ardından ortalık sakinleşti.

Survivor'da Sevinç Gerginliği! Acun Ilıcalı, Hikmet ile Yunan Yarışmacı Arasındaki Tartışmaya Müdahale Etti

YUNAN YARIŞMACI SAKATLANDI

Survivor Türkiye-Yunanistan dokuzuncu bölümde oynanan ödül oyununda Panagiotis, parkurda başını vurarak sakatlık yaşadı.

Survivor'da Sevinç Gerginliği! Acun Ilıcalı, Hikmet ile Yunan Yarışmacı Arasındaki Tartışmaya Müdahale Etti

ACUN'DAN İKİNCİ ÖDÜL OYUNU SÜRPRİZİ

Survivor 2019'da ikinci ödül oyunu sürprizi yaşandı. Oyun hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı, "Bu sene Survivor tarihinde ilk kez böyle bir oyun oynanacak. Bu ödül oyunun bireysel oynayacaksınız, bayrak yarışı yapacaksınız ve bayrak yarışında sizinle birlikte olacak takım arkadaşınız Yunan olacak. Takım arkadaşınız kura ile belirlenecek sonunda güzel bir ödül verilecek. Yunanistan takımında sempatik bulduklarınız var, bulamadıklarınız var biliyorum. Özellikle Hikmet'e kurada kim çıkacak merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

Survivor'da Sevinç Gerginliği! Acun Ilıcalı, Hikmet ile Yunan Yarışmacı Arasındaki Tartışmaya Müdahale Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500

Yorumlar (7)

mert:

hikmette maşşallah tam bir ırkçı daha ilk günde türkün gücünü göreceksin demesi zaten ne mal olduğu belliydi bence ilk önce insan olsunlar sonuçta bir oyun

3
15
yanıtYanıtla
ahmet:

ırkçlık değil bu denyo, karşında yunan var, hani ülkemizi işgal eden kadın çocuk öldüren yakan yıkan, hatırladınmı denyo, ırkçlık başka düşmanlık başka. . .

yanıt0
yanıt0
ACINMI VAR:

Zorunamı gitti

yanıt0
yanıt0
AHMET:

BUNU SÖYLEMEK IRKÇILIK MI? KAFAN İYİ Mİ SENİN?

yanıt2
yanıt0
Kadir:

Bu acun mudur macunmudur milletin kerizliğüyle paraya para demiyor.. Yurt dışından çalma yarışmalarla para kazanıyor millette keriz....

0
1
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

Aklını kullan sende kazan. sadece turabı 2 mılyon almıs toplamda. adam hem kazanıyor hem kazandırıyor.

yanıt0
yanıt0
hayri.:

bu yarışmanın sonu pek hayırlı biteceğe benzemiyo. merakla sonunu bekleyeceğim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title