Haberler

Survivor Sercan, Nisa için aç kalmayı göze aldı: Ona kıyamıyorum, yesin

Güncelleme:

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor'da açık artırma oyununda aşk iddialarıyla gündeme gelen Sercan'ın Nisa'ya yaptığı jesti damga vurdu. Açlıkla mücadele eden Sercan elinde parası olmasına rağmen "Kıyamıyorum o yesin" diyerek yemeği almadı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor dün akşam 41. yeni bölümüyle ekrana geldi. İkinci kez oynanan açık artırma oyununda bin pezosu bulunan Ünlüler ile 500 pezosu olan Gönüllüler gelen yemekleri almak için çaba sarfetti. Aralarındaki elektrikten dolayı günlerdir konuşan Sercan ve Nisa ise geceye damga vurdu.

"NİSA'YA KIYAMIYORUM"

Aralarındaki yakınlaşmayla gündem olan ve aşk yaşadıkları iddia edilen Sercan ve Nisa arasındaki diyaloglar dikkat çekti. Açık artırmada Ünlüler takımından Sercan, Gönüllüler takımından Nisa'ya kıyamadı ve büyük jest yaptı. Esat Yontuç'un eşi Hande'nin yaptığı tatlıyı almak için elini kaldıran Sercan, Nisa'nın da elini kaldırmasıyla geri çekildi. Açık arttırmadan çekilen Sercan, Acun Ilıcalı'nın 'Neden elini indirdin? ' sorusu üzerine 'Nisa'ya kıyamıyorum. O yesin' dedi.

Survivor Sercan, Nisa için aç kalmayı göze aldı: Ona kıyamıyorum, yesin

Takım arkadaşlarının el kaldırmasına da müsaade etmeyen Sercan "Girme, girme" diyerek herkesi durdurdu. Sercan'ın büyük jesti karşısında bir şey söylemeyen Nisa ise gülümsemekle yetindi.

Survivor Sercan, Nisa için aç kalmayı göze aldı: Ona kıyamıyorum, yesin

"SERCAN'IN NİSA'YA İLGİSİ VAR"

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yaptığı canlı yayında Sercan ve Nisa arasında aşk sorusuna yanıt vermişti. Acun Ilıcalı, " Sercan'ın Nisa'ya bir ilgisi var onu görebiliyorum ama Nisan'dan Sercan'a karşı bir ilgi var mı daha göremedik. Biz de sizin gibi ekrandan izliyoruz. Çok yorum yapmak istemem" ifadelerini kullanmıştı.

Survivor Sercan, Nisa için aç kalmayı göze aldı: Ona kıyamıyorum, yesin

Survivor Sercan, Nisa için aç kalmayı göze aldı: Ona kıyamıyorum, yesin

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

Eda:

Ben Nisa''dan daha güzelim :)

12
5
yanıtYanıtla
Engin:

Eda hanım inşallah öylesiniz :)

yanıt3
yanıt2
demir:

Bende Sercan dan daha yakışıklıyım.

yanıt10
yanıt2
Demir:

Bende Sercan dan daha yakışıklıyım.

yanıt6
yanıt1
Tankut:

Bir Melisimiz vardı, her habere "ben daha güzelim" diye yazan, şimdi birde Eda çıktı.

yanıt6
yanıt0
Mehmet:

Bende sercandan daha yakisikliyim

yanıt0
yanıt0
Cihangir:

Sercanın beyni sulanmış n

6
0
yanıtYanıtla
prof:

nereden biliyorsun hanım olduğunu;))))

0
4
yanıtYanıtla
2 AYAĞI KESİK SÜMÜKLÜ SÜLO:

Ben bu keltoş Sercan''dan bile daha yakışıklıyım.

2
1
yanıtYanıtla
tosun:

ulla kimdir bu nisa? yemese nolur? hem bu keltos niye bukadar yag yakiyor? bu kadar caresizmi?

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title