Haberler

Survivor Sabriye, ünlü dövüşçü Khabib Nurmagomedov ile idman yaptı

Güncelleme:

Survivor yarışmasındaki sempatik tavırlarıyla büyük hayran kitlesi edinen Sabriye Şengül, ülkemizi İngiltere'de temsil edeceği dövüş öncesi dünyaca ünlü dövüşçü Khabib Nurmagomedov ile antrenman yaptı.

Ülkemizi kafes dövüşünde ilk kez temsil edecek olan kadın bellator sporcumuz Sabriye Şengül, 23 Kasım'da Bellator Londra'da çıkacağı kafes dövüşü öncesi dünyaca ünlü dövüşçü Khabib Nurmagomedov antrenman yaptı.

İLK KEZ KAFES MAÇINA ÇIKACAK

23 Kasım'da Londra'da yapılacak olan Bellator MMA'de ilk kez kafes maçına çıkan Sabriye Şengül, bu büyük mücadele için kampa girdi. İlk Türk kadın kafes dövüşçüsü olarak tarihe adını yazdıran Şengül'ün 23 Kasım'daki rakibi Denisse Kielholtz olacak.

Survivor Sabriye, ünlü dövüşçü Khabib Nurmagomedov ile idman yaptı

SEVGİSİ VE İNANÇLARI BANA HER ZAMAN GÜÇ VERDİ

Türk halkına maçı kazanacağına dair söz veren Sabriye Şengül, "Rakibim çok güçlü ve dalında çok iyi. Ama ondan korkmuyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek ve bu maçı kazanmak için elimden geleni yapacağım. Bellator'da ülkemizi temsil eden ilk ve tek kadın sporcuyum o yüzden elimden gelenin en fazlasını yapacağıma söz veriyorum. Halkımızın, beni seven destekleyen herkesin her zaman yanımda olduklarını biliyorum. Buradan hepsine çok teşekkür ediyorum Onların duaları, sevgisi ve inançları bana her zaman güç verdi." ifadelerini kullandı. Sabriye Şengül, Londra maçı için girdiği kampa başarılı sporcu Khabib Nurmagomedov da eşlik etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Khabib Nurmagomedov Sabriye Şengül Haberler

500

Yorumlar (25)

ASLI:

KHABİB GÜCÜN KIZLARIMI YETİYOR CESAREDİN VARSA MCGREGOR İLE RÖVANŞ YAPSANA. TABİ KORKUYORSUN İLK MAÇI ŞANS ESERİ KAZANDIĞI BİLİYORSUN Bİ DAKİ SEFERE SAĞLAM DAYAK YİYECEĞİNİDE BİLİYORSUN.

2
30
yanıtYanıtla
Avni:

Aslım papatyam kır çiçeğim uğur böceğim

yanıt2
yanıt0
Kolpaçino:

bunu alın bak bunu burdan alın

yanıt4
yanıt0
Avni:

aslım kakaolu kekim nerdeydin iki günden beri

13
0
yanıtYanıtla
uyanık:

Uyanık kız. Kızlar boxla ilgilenmez, ilgi azdır, bazıları bu yüzden ilgilenir bütün yeteneksizler bir araya gelir! Bir iki mac alsan yeter cumhuriyet altını alırsın :)) Dünya sampiyonasına 40 kişi gelse kırkınada yenilsen dünya 40. sı olursun :))Survivorda nal toplarsın, salya sümük ağlarsın o baska. . .

6
5
yanıtYanıtla
mhmt:

sen ne diyon değişik

yanıt1
yanıt1
DJ BORİS BREJCHA:

YA BİR ŞEYİ DESTEKLEYİN

yanıt2
yanıt1
Hacı Arif Efendi:

Dövüş spor mu kardeşim. Şiddetten başka bir şey değil.

5
4
yanıtYanıtla
ahmet:

inşallah rakibi sabriyeyi evire çevire bir güzel döver. . . sabriye koşamıyor

yanıt0
yanıt3
Apti:

SEVİYORUM ULENNN SENİ ASLIII...

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title