Sürsürüspor Ender Çınar'a emanet

Turuncu – Beyazlı ekibimizde Sedat Demirbaş'tan boşalan Teknik Sorumluluk görevine Ender Çınar getirildi

Sürsürüspor Ender Çınar'a emanet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda Elazığ’ı temsil edecek olan Sürsürüspor’da Sedat Demirbaş’tan boşalan teknik direktörlük görevine ilimizin tecrübeli antrenörlerinden Ender Çınar getirildi.

Uzun yıllar Elazığ Yolspor’da görev yapan ve Elazığ futboluna önemli isimler kazandıran Çınar, son olarak Elazığ Belediyespor’da Alaattin Tutaş’ın yardımcılığını yapmıştı. Anlaşma Sürsürüspor Kulübü tarafından; “ENDER ÇINAR SÜRSÜRÜSPOR'DA. Kulübümüze ve Ender hocamıza hayırlı olsun” sözleriyle kamuoyuna duyuruldu.

DEMİRBAŞ’TAN VEDA MESAJI

Sürsürüspor’dan kendi isteğiyle ayrıldığı belirten bir açıklama yapan Teknik Sorumlu Sedat Demirbaş, uyum yakalayamadıklarını ifade etti. Demirbaş’ın yazılı açıklaması şöyle;

15 Nisan'da teknik direktörlük görevi için anlaştığım, 2019-2020 sezonunda ilimizi BAL Liginde temsil edecek olan Sürsürüspor'dan 15 Ağustos itibariyle kendi isteğimle ayrılmış bulunuyorum. Çalıştığımız süre boyunca güzide kulübümüz Sürsürüspor ile fikir noktasında uyumu yakalayamadığımız için yardımcı antrenörümüz İbrahim İlter ile ortak aldığımız bu ayrılık kararını kamuoyuna duyuruyoruz.

Kulübümüzün ilimizi temsiliyet konusunda motivasyon sıkıntısı yaşamaması, yaşanabilecek başarıların önünde engel teşkil etmemek için bu kararımızı açıklamış bulunuyoruz. Sürsürüspor'a bundan sonraki süreçte üstün başarılar diliyorum.