HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suriye'ye yeni operasyon yapılacak mı? Hulusi Akar açıkladı!

TBMM'nin açılışının 97. yıl dönümü nedeniyle TBMM Şeref Salonu'ndaki resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 'Suriye'de yeni bir operasyon yapılacak mı?' sorusunu yanıtladı. Son dakika habere göre, Akar, "Kahramanlıklar ve fedakarlıklar devam ediyor, her şey çok güzel gidiyor" dedi.

Suriye'ye yeni operasyon yapılacak mı? Hulusi Akar açıkladı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 97. yıl dönümü dolayısıyla Meclis Başkanı Kahraman'ın ev sahipliğinde TBMM Şeref Salonu'nda resepsiyon düzenlendi.

23 Nisan Resepsiyonu'nda konuşan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bölgede devam eden operasyonlarla ilgili "Kararlılık ve fedakarlıkla devam ediyor. Her şey çok güzel gidiyor. Her şey çok güzel olacak. Terörle mücadelemiz, son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar devam edecek. Bunu yaparken, masum vatandaşların zarar görmemesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" dedi.

"FIRAT KALKANI SON DEĞİL"

Cumhurbaşkanı Erdoğan da geçtiğimiz günlerde Suriye'ye yeni operasyonla ilgili "Fırat Kalkanı bizim son değil ilk operasyonumuzdur. Ülkemize yönelik eylemleri ile ve tehditleri ile sınırlarımızda beslenen terör örgütlerinin kökünü kurutmak için nereye ve ne kadar operasyon gerekiyorsa hepsini yapmakta kararlıyız" dedi.


En Çok Aranan Haberler