Suriyeli kadına yardım etmek iççin iş yerinden ayrıldı...kaçırıldı, işkence gördü

Suriyeli kadına yardım etmek iççin iş yerinden ayrıldı...kaçırıldı, işkence gördü

İstanbul’da yaşayan Suriyeli Mahmoud T.’nin Esenyurt’taki işyerine kucağında çocuklu Suriyeli bir kadın geldi. Kalacak yeri olmadığını söyleyerek yardım isteyen kadına ev bulmak için işyerinden ayrılan Mahmoud T., yanlarına yanaşan bir otomobile bindirilerek kaçırıldı.

Mahmoud T.’yi Esenyurt’ta bir binanın bodrum katına götüren fidyeciler hortumla ve kırbaçla işkence yaptı, vücuduna elektrik verdi. Dehşet anlarını kameraya kaydeden fidyeciler görüntüleri Mahmout T.’nin oğlunun telefonuna göndererek 15 bin lira vermemesi halinde babasının cesedini bile bulamayacağını söylediler.

Mahmoud T.’nin oğlu polise başvurdu. Asayiş Şube Gasp Büro Rehine Kurtarma ve Müzakere Timi ve Esenyurt Asayiş Büro ekipleri, fidye çetesini bulmak için kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının verdikleri bilgiler doğrultusunda Esenyurt’ta bir cadde belirledi.

17-08/18/5995ef8a7af507113cc4c897.jpg

Bölgedeki vatandaşlarla görüşen ekipler, yabancı uyruklu bazı kişilerin girip çıktığı bir bodrum katı belirledi. Bodrum katına Özel Harekât Timleri eşliğinde operasyon düzenlendi.

Mahmoud T. kurtarılırken, işkenceci iki Afgan ve bir Suriyeli gözaltına alındı. Bir Suriyelinin de aynı çete tarafından kaçırıldığı anlaşıldı. 

Mahmoud T., tedavisinin ardından oğluyla buluşturuldu. Oğluna sarılarak gözyaşı döken Manmoud T., operasyonu yapan polislere teşekkür etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN