Dolar 32,5114
%-0.09
Euro 34,9486
%0.34
Altın 2.436,150
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli: Son güne kadar çalışacağız

Sürekli: Son güne kadar çalışacağız

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli 24 Haziran Seçimlerine sayılı günler kala İzmir’i ilçe ilçe gezmeye ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Sürekli, geçtiğimiz hafta Menemen, Bergama, Ödemiş, Kiraz ve Tire İlçelerinde teşkilatları, esnaf odaları ve esnafları ziyaret etti ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının üreticiye vereceği destekler ve 24 Haziran Seçimlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Sürekli ilçe ilçe gezmeye devam ediyor

  • Ege Postası
  • 23.06.2018 - 11:31

Sürekli, hemşehrilerine üreten Türkiye için AK Parti Hükümeti tarafından çiftçiye ve üreticiye vereceği desteklere ilişkin önemli bilgiler vererek şöyle konuştu: “Sloganımız üreten Türkiye idi. Bu amaç uğrunda AK Parti Hükümeti tarafından çok köklü adımlar atıldı ve bundan sonra da atılmaya devam edecek. Çiftçilerimizin, üreticilerimizin çalışma koşullarını iyileştirmek adına yine büyük adımlar atıldı ve atılmaya da devam edecektir. Çiftçilerimizin kullandığı mazotun yarısını devlet karşılıyordu bu destekle 2017 yılında toplamda 3 Milyar TL mazot desteği yapılmış durumda. Sistemden duyulan memnuniyet hepimizin malumu, bu sistem istikrarlı bir şekilde devam edecek. Yine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın 2018’de verilecek desteklere ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde;  Hayvancılık Yetiştirici Bölgesinde yer alan illerde yem bitkileri ekilişine ilave destek verilecek, Yetiştirici Bölgelerindeki illerde buzağı ve malaklara 200 lira ilave ödeme desteği verilecek, Çiğ süt desteklemeleri devam edecek, Arı yetiştiricilerine kovan başına 10 lira verilecek, su ürünleri desteği çerçevesinde alabalığa kilogram başına miktarlarına bağlı olarak 0,75-0,375 lira arasında, yeni türlere miktarına bağlı olarak 0,5-1 lira arasında ve midyeye 0,05-0,025 lira destek sağlanacak, Geleneksel zeytin bahçelerinin rehabilitasyonuna destekler sağlanacak. Kısacası Üreten Türkiye için, Büyüyen Türkiye için, İstikrarlı Türkiye için AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan diyoruz.“TÜRKİYE’NİN İSTİKRARLI YÜRÜYÜŞÜNE KİMSE ENGEL OLAMAZ”

Sürekli, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye için önemine vurgu yaparken ekonomi üzerinden Türkiye’yi yıpratmak amacı ile yapılan siyasi hamlelerle ilgili sert konuştu: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğu günden bu yana dış mihrakların hedefi olmuştur. Bu durum ülkemizin hak ettiği noktaların çok uzağında kalmasına sebebiyet vermiştir. Şu anda da aynı iftiralar daha çirkin bir biçimde tarafımıza yöneltilmektedir. Ekonomimiz üzerinden yapılan spekülasyonlar, bahsettiğim dış mihrakların ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değildir. Basit ifadelerle anlatmak gerekirse ülkemiz doların düşmesi adına çok önemli adımlar atıyor fakat dolar yükseliyor, bunların bilinçli olarak yapılan hamleler olduğunun artık farkına varmalıyız. Türkiye, 24 Haziran’da Recep Tayyip Erdoğan-AK Parti ve dolayısıyla kendi zaferiyle, dünyaya karanlık ayak oyunlarına pabuç bırakmayacağını en net şekliyle gösterecektir. Türkiye’nin istikrarlı yürüyüşüne kimse engel olamayacaktır. Son güne kadar aynı istek ve azimle çalışacağız”.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.