Haberler

Süper Ligin Kralı Fatih Terim

Güncelleme:

Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, kazandığı 8 lig zaferiyle bu alanda en fazla şampiyonluk yaşayan isim oldu.

Galatasaray'ın başında dördüncü dönemini geçiren tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, Başakşehir karşısında aldığı 2-1'lik zaferle ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Sarı-kırmızılı camiada toplamda 19. kupasını kazanan Terim, Süper Lig'de de en çok şampiyon olan teknik direktör unvanını da elinde bulunduruyor. Süper Lig'de 8. şampiyonluğunu kazanan tecrübeli çalıştırıcıyı, bu alanda 4 şampiyonlukla Ahmet Suat Özyazıcı ve 3'er şampiyonlukla, Mustafa Denizli, Daum ve Gordon Milne takip ediyor.

Süper Ligin Kralı Fatih Terim

TERİM'İN ZAFERLERİ

Süper Lig'de Fatih Terim, Galatasaray'ın başında 1996-97, 1997-98, 1998-99, 1999-2000, 2011-12, 2012-13, 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında kupaya ulaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (20)

çirkinlik dolu bir g.s:

Kimseler bu yalana inanmaz. . . Şaibeli olmuştur g. s nin şampiyonluğu. Liglerimizdeki en çirkefli -olaylı - haksız maçlar hep gs ye aittir. Utanıyorum şampiyon olmalarından. kibir abidesi Fatih terim ve yalakası Hasan şaş . . . . çirkin insanlar çok çirkin. . . kavgacı kabadayı. . . . bunlardan ne teknik direktör olur nede sporcu. .

3
15
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Eeee Boşuna IMPARATOR dememişler...Helal IMPARATOR..

13
2
yanıtYanıtla
Firar.:

Sahtekarlar bu kadar yüzsüz takim olamaz bunlarin 10 15 sampiyonlugu geri alinmali

4
10
yanıtYanıtla
DÖRT YILDIZ:

BAĞIRIN LEN ''ŞAMPİYON GALATASARY'' DİYE !! HAZIMSIZ EZİKLER. . . . TÜRKİYE KUPASIDA BİZİM, LİG ŞAMPİYONLUĞUDA !!

yanıt5
yanıt1
MAVİ ŞİMŞEK:

hakemlerde insan hata yapabilir. bu bildiriyi yayınlayan ve imzalayan takımlar ŞAMPİYON GALATASARAY dışındaki 17 takım. çekemediğiniz ŞAMPİYONLUK içim her türlü çamuru atıp karalama kampanyası yapabilirsiniz. bu sizin vicdanınıza kalmış. haklısınız son 1 2 maçta gs lehine yapılmış oılabilir ama bu sadece 1 2 maçla sınırlı iken aleyhişne yapılan hataları görmemekte sizin at gözlüklerinişzden kaynaklıdır. ister çekemeyin ister kıskann hepiniz bir GALATASARAY tek. HELAL OLSUN ANANIZIN AK SÜTÜ GİBİ

8
1
yanıtYanıtla
YÜCEL:

bu performansı milli takımda göremedik

6
2
yanıtYanıtla
MERT:

Yıllarca görüyorsunuz da işinize gelmiyor. Gidiyorsunuz ezik Ersun''la kıyaslıyorsunuz adamı. senin Şenol Güneş ve Fatih Terim''den başka başarı getiren hocan varmı ? salak salak yorum yapma

yanıt5
yanıt0
YÜCEL:

Mert, fatik hocan öpsün seni emi :) kuş beyin

yanıt3
yanıt0
NEDİM:

Başarı derken? nerenle izledin lan maçları mert :))))

yanıt1
yanıt0
kerim:

türkiyenin imparatoru fatih terim

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title