Süper Lig'de bir ayrılık daha!

Çaykur Rizespor'dan yapılan açıklamada, teknik direktör Marius Sumudica ile olan sözleşmenin karşılıklı anlaşma yoluyla fesih edildiği bildirildi.

Süper Lig'de bir ayrılık daha!
Süper Lig'de bir ayrılık daha!
GİRİŞ 04.03.2021 12:38 GÜNCELLEME 04.03.2021 13:11
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Marius Sumudica, alınan kötü sonuçlar nedeniyle görevi bıraktı. Çaykur Rizespor'dan yapılan açıklamada, sözleşmenin karşılıklı anlaşma yoluyla fesih edildiğini belirtildi.

Çaykur Rizespor Kulübü As Başkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, "Maalesef hocamızla istediğimiz çıkışı yakalayamadık. Bazen olmuyor. Dün akşam Kayserispor maçı sonrası kendisinin bir görüşme talebi oldu. Başkanımızla görüştüler. Ama nihai kararı bugün yapılacak olan toplantıda vereceğiz" dedi.

HİÇ GALİBİYETİ YOK

Göreve geldiği Fenerbahçe maçı ile beraber 7 karşılaşmada Çaykur Rizespor takımının başında yer alan Sumudica galibiyet alamadı. 7 maçta 3 beraberlik alan Rumen çalıştırıcı 4 maçtan puansız ayrıldı. Yeşil mavililer, 27 maç sonunda 6 galibiyet ve 10 beraberlikle 28 puan topladı.

YORUMLAR 22
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani arabistana gidiyordum hoca Gaziantep iyi giderken hem gaziantepi hemde kendini yaktın.
    Cevapla
  • Gaziantepli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence aklı başına gelmiştir Gaziantep takımına gelirse bu defa daha bir yüksek başarı elde edeceğine eminim, tabi yine şımarmaz ise
    Cevapla
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın işi gücü para onun gibi dahaiyisi yerli hoca çok neden paralar yabañcılara gidiyor
    Cevapla
  • 44 murat timurtaş 3 yıl önce Şikayet Et
    sumidika malatyaya
    Cevapla
  • antepli 3 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantepin ahını aldı. iyi oldu gitmesi. zaten Rize de böyle bir adamı almakla hata yaptı. Adam her olumlu olanı kendine malediyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle