Süper Lig tarihine geçmişti! İspanyol devi istiyor

Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gençlerbirliği'ne gol atarak Süper Lig tarihine geçen 15 yaşındaki Emre Demir'e Sevilla'nın teklif yaptığını duyurdu.

Süper Lig tarihine geçmişti! İspanyol devi istiyor
Süper Lig tarihine geçmişti! İspanyol devi istiyor
GİRİŞ 18.11.2019 16:19 GÜNCELLEME 18.11.2019 17:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, İspanya'nın La Liga ekiplerinden Sevilla'nın Emre Demir ve kaleci Silviu Lung için teklifte bulunduğunu açıkladı.

Kayseri'de bir radyo yayınına telefonla bağlanan İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımlarının birinci kalecisi Silviu Lung ve Gençlerbirliği ağlarını sarsarak Süper Lig'in en genç gol atan futbolcusu unvanını alan 15 yaşındaki Emre Demir'e transfer teklifi geldiğini söyledi. Uygun, iki oyuncuya teklifin La Liga ekibi Sevilla'dan geldiğini belirterek, "Rumen kalecimiz Silviu Lung'a Sevilla'dan gelen resmi transfer teklifi oldu. Lung'un sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Ocak ayında bu transfer gerçekleşir mi, bilmiyorum. Emre Demir'e de Sevilla'nın transfer teklifi oldu. Emre'ye Sevilla hafif kaçar, çünkü Emre'nin birçok dünya devi peşinde" dedi.

HAYRETTİN DEMİR: KARAR KAYSERİSPOR'UN

Emre Demir'in babası Hayrettin Demir ise Sevilla iddialarını doğrulayarak, "Emre için kulübe gelen bazı teklifler olduğunu biz de duyduk. Bunların arasında Sevilla da var. Bu transferde karar verecek olan Kayserispor'dur" diye konuştu.

YORUMLAR 13
  • MUSTAFA ODUNCU 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim kaybımız bu zaten daha yeni kendine gelmiş mütevazi bir futbolcuyu genç kardeşimizi böyle yapıp sırf kasalarına biraz daha yüklü para girsin diye böylesi yetenekli çocukların işini bitiriyorlar.Yapmayın Yahu Türk futbolu bu yüzden geri gidiyor.Fatih Terim ve çete futbolcularından kurtulduk şimdide böyle yapıp gençlerin önünü kesmeyin birden havalara getyirmeyin bu çocukları. daha düne kadar babasına bir iş karşılığı aldık diyordunuz
    Cevapla
  • Gecelerin Yargıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Burada bilip bilmeden konuşanlar var.Emre Barcelona ve PSG altyapısına davet edildi küçük yaşlarda.Barcelona alacaktı ama yaşı küçük olduğu için alamadı.Emre nin şansı şımarık olmaması ve küçük yaşta avrupaya gittiği için vizyonu illaki oluşması.
    Cevapla
  • Kamanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Tipik bir kayseri ticaret zihniyeti Akıllarınca Sevilla’da talip deyip fiyat kızıştıracaklar yersen
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    daha cocuk yazik etmeyin , sevilla`ya gonderin , zira Turkiye`de bozulur 1000 tane ornegi var
    Cevapla
  • Enes 4 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin tutmayın adamı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle