Süper Lig ekibine Trabzonspor damgası

Süper Lig ekibinin kadrosunda 8 eski Trabzonsporlu oyuncu bulunurken galibiyeti getiren golleri 2'sini de yine bir eski Trabzonsporlu attı.

Süper Lig ekibine Trabzonspor damgası

Spor Toto Süper Lig'in 22. Haftasında Akhisar Belediyespor sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 3-0 Akhisar Belediyespor'un üstünlüğüm ile sonuçlanırken galibiyeti getiren gollerin 2'sini eski Trabzonsporlu oyuncu Özer Hurmacı kaydetti.

Kadrosunda Trabzonspor patentli 8 oyuncu bulunan Akhisar Belediyespor'da bu isimlerin 5'i ilk 11'de oynarken 1'i yedekti. Akhisar Belediyespor'da Özer Hurmacı, Mustafa Yumlu, Soner, Olcan ve Caner 11'de görev yaptı, Kadir ise maça yedek kulübesinde başladı. 

Sakatlığı bulunan Trabzonspor patentli Fatih'in yanı sıra Alper kadroda yoktu. Ayrıca Akhisar Belediyespor'un Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ta eski bir Trabzonsporlu.

GOLLER ÖZER'DEN

Karşılaşmada Akhisar Belediyespor'u galibiyete taşıyan 3 golün 2'sini Özer Kurmacı kaydetti. Karşılaşmanın 23. dakikasında Ömer Bayram'ın pasında topla buluşan Özer topu ağlara gönderdi. 49. Dakikada Aykut Çeviker farkı 22ye çıkarak golü atarken 55. dakikada Miguel Lopes'in pasında topla buluşan Özer Hurmacı kendisinin 2. takımın 3. golünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler