MENÜ

Süper Antalya

Abone Ol Google News

‘Küme düşer’ denildi, üst sıralara tırmandı. “Bu çıkış sürpriz, uzun sürmez” sanıldı, ancak Bülent Korkmaz ve öğrencileri Bursaspor’u deplasmanda 2-0 yenerek 26 puana ulaştı, 3. sıraya çıktı. Kritik maçta goller Serdar Özkan ve Mevlüt’ten geldi.

Haberin Devamı

Antalyaspor’da Bülent Korkmaz’ın savunma resitali sürüyor. Sezon başında düşme adaylarından biri olarak görünen Antalyaspor, Samet Aybaba yönetiminde harika bir çıkış yakalayan Bursaspor’u deplasmanda net bir skorla devirdiği için alkışı hak ediyor.

Bursaspor topu aldı, cezaalanı çevresine kadar kullandı ama Diego, Salih ve Chico 2-0’a kadar Bursalı rakiplerine nefes aldırmadı.

İlk yarıda skora imza atan Mevlüt Erdinç, ikinci yarıda Boffin oldu.

Mevlüt, usta işi çalımıyla yalnız Ertuğrul’u değil tüm Bursaspor defansını çaresiz bıraktı ve penaltıyı aldı. İkinci golde yaptığı klas vuruşla da devreyi noktaladı.

İkinci yarıda Lima hamlesi Bursaspor’a pozisyonlar getirse de Boffin, Umut Nayir ve Umut Meraş’ın gollük şutlarını harika kurtararak takımın gerilmesini önledi.

Haberin Devamı

Antalyaspor’da topu hep doğru yerden başlatan Hakan Özmert yalnız takımının değil sahanın en iyisiydi.

Bursaspor ise ortada Aytaç Kara’yı aradı.

Savunma sanatçısı

“Büyük ihtimalle düşer” denen Antalyaspor bu kadrosuyla Beşiktaş, Trabzon, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin üstündeyse Bülent Korkmaz’ı alkışlamalıyız.

“İyi savunma yapmak bir sanattır” ve oynarken bir savunma sanatçısı olan Bülent Korkmaz, takımını da bu anlamda çok geliştirdi.

YORUM YAZ