Süper Amatör lig´te yeni liderin adı Havran Fatih

Süper Amatör lig´te yeni liderin adı Havran Fatih

Bal lig 9. Grup ta Turgutlu aldı başını gidiyor.

Süper Amatör lig´te yeni liderin adı Havran Fatih

Haftanın derbi maçında Balıkesir BŞB. Zorlu Bigadiç deplasmanından puanla dönmeyi başarınca, Adaspor´u 2-1 yenen Havran Fatih liderlik koltuğuna oturdu.

Altınova ile Küçükköyspor puanları kardeşçe paylaştı.

Kümede kalma mücadelesi veren Savaştepe deplasmanda 600 Evler´i 7-0 ile geçerek haftalar sonra nihayet derin bir nefes aldı.

Haftanın kritik karşılaşmasında Burhaniye Belediye kendisine ileride çok lazım olacak bir altın puanı Ceylanspor deplasmanından çıkarmayı başardı.

Cumhuriyet Sanayi, Barbaros Sefa´yı da 2-0 ile geçerek bir önceki hafta Manyas deplasman zaferinin tesadüf olmadığını ispatladı.

Bal lig 9. Grup ta Turgutlu aldı başını gidiyor.

Bal lig 9. Grup ta 10 Hafta oynanan karşılaşmalarda lider Turgutlu, Çan deplasmanında 3 puanı 90. dakikada yakalarken; liderin takipçisi Ayvalıkgücü, Alaçatı deplasmanından 3 altın puan çıkarttı.

Somaspor deplasmanda Yeşilova´yı devirerek büyük bir başarıya imza atarken; Alaşehir, Karabiga´yı evine eli boş gönderdi (2-0)

Pazartesi günü oynanan karşılaşmada Gönen belediye, Kocaçeşme deplasmanından golsüz beraberlikle bir puan çıkarmayı başardı.

Temsilcilerimizden Etispor, Komte´nin bitirici noktalardaki dikkatsizliği sonucu Gaziemir´e de tek golle boyun eğmek zorunda kaldı.

Bir başka temsilcimiz Erdekspor ise haftayı bay takım olarak geçirdi.

Bandırma Manşet´te Süper Amatör lig ve Bal lig 9. grup´ta haftanın ardından Zeki Karadeniz sordu Zeyya Saygın yorumladı.

Dahası ve hepsi Bandırma Manşet zideo haberrimizde izleyin izletin



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı