Süper Amatör ligde yeni liderin adı Balya Belediye?

Süper Amatör ligde yeni liderin adı Balya Belediye?

?Erdekspor´dan sonra Etispor da Bal lige veda etti.

"Şampiyon Balya mı, yoksa Havran fatih mi olur, bilemiyorum??

Bitime 3 hafta kala Süper Amatör ligde heyecan bütün hızı ile sürüyor.

Manyas Belediyespor´u son 15 dakikada attığı tek golle deviren Balya Belediye liderlik koltuğuna otururken; Havran Fatihspor da Ada deplasmanında galibiyetle dönen taraf oldu.

Bigadiç Belediye, deplasmanda Balıkesir BŞB ye boyun eğmeyerek, Balıkesir BŞB nin şampiyonluk hesaplarını altüst etti.

Barbaros Sefa can havli ile Cum. Sanayispor´u 2-0 ile uğurlarken; Küçükköy, kendi evinde Altınova´ya 3 golle teslim olunca (1-3) kendini adeta ateş çemberinin içine attı.

Ceylanspor Burhaniye Belediyespor´a deplasmanda 3-0 yenilince 600 Evler´den sonra küme düşmesi kesinleşen 2. Takım oldu.

Savaştepe de 600 Evler ligden çekildiği için maçı hükmen kazanarak çok az olan ligde kalma umutlarını ilerideki haftalara taşıdı.

Süper Amatör ligin bitimine 3 hafta kala fikstür avantajı ile Balya Belediye şampiyonluğa daha yakın gözükürken; otoriteler kilit maç olarak ligin son haftasında oynanacak Havran Fatih-Balıkesir BŞB maçını gösteriyorlar.

İşin başka enteresan yönü Havran Fatih puan eşitliği halinde Balya Belediyespor´a ikili averaj bakımından üstünlük sağlamış durumda?

600 Evler ve Ceylanspor´un küme düşmesinin kesinleşmesinden sonra Savaştepe küme düşecek 3. Takım olarak görülüyor. Asıl mücadele düşecek 4. Takım olmamak için Barbarossefa ve Küçükköy takımları arasında yaşanıyor.

/resimler/2017-3/21/0133330653055.jpg

     ?Erdekspor´dan sonra Etispor da Bal lige veda etti.        

Bal lig 9. Grupta Turgutlu şampiyonluk turunu Alaşehir deplasmanında atar mı?

Bal lig 9. Grupta bitime 3 hafta kala Turgutlu, Yeni Çan engelini 2-1 le aşarken şampiyonluğa çok yaklaştı.

Lider´in uzaktan takipçisi Ayvalıkgücü, Alaçatı yı 3-1 ile geçerken büyük çekişmenin yaşandığı Manisa grubunda Alaşehir, Karabiga´yı deplasmanda devirmeyi başardı(4-1)

Binahan´ın takımını ateşlediği maçta Soma, Yeşilova´yı 2-1 ile geçerken; Gönen Belediye Kocaçeşmeyi 4 golle doyurunca bitime 3 hafta kala play off´a kalma başarısını gösterdi.

Gaziemir´in, Etispor´u 2-1 yenmeyi başardığı maçta İzmir grubunda umutlarını sürdüren takım olduğunu söyleyebiliriz.

Gönen Belediyespor´un play off´a kalma şansını garantilediği haftada, Erdekspor´dan sonra Etispor da Süper Amatör lige düşen 2. Takımımız oldu.

/resimler/2017-3/21/0126152512510.jpg



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli