Sünnet kayıtları tüm hızıyla devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni öncesinde kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor.

27.07.2015 17:32:00 0
Sünnet kayıtları tüm hızıyla devam ediyor

HALK MASASINA BAŞVURUYORLAR

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şöleni kayıtları tüm hızıyla devam ediyor. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen aileler çocuklarıyla birlikte Kentli Servisine gelerek kayıtlarını yaptırıyor. Düzenlenecek sünnet şöleni ile birlikte yoksul ailelere ulaşmayı ve sünnet düğünü yapmaya gücü yetmeyen ailelerin çocuklarının sünnet düğünlerini yapmayı hedefleyen Çerkezköy Belediyesi yetkilileri “Toplu sünnet şölenine katılmak isteyen aileler, Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na  müracaat etmelerini ve müracaat sırasında sünnet olacak olan çocuğun kimlik fotokopisi, ikametgâh adresi ve muhtarlıklardan alacakları fakirlik belgesini de yanlarında bulundurmaları gerekiyor.” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ 200 ÇOCUK”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Haziran ayında başlayan kayıtların ardından şu ana kadar 187 kişinin kayıt yaptırdığını kaydederek “ Bu yıl 200 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Sünnet olan çocuklarımızın bütün masraflarını Çerkezköy Belediyesi olarak biz üstleniyoruz. Sünnet kıyafetleri de belediyemiz tarafından temin edilip çocuklarımıza hediye edilecek. Sünnet kesimleri ise bu hafta içinde başlarken, günde 10-15 çocuğumuz Özel Optimed Hastanesinde kesimleri gerçekleştirilecek” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10