Sungurlu’da düzenlenen Tablet Bilgisayar dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Müslim Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Şube Müdürleri Şaban Atlı, Yılmaz Karaalp, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Törende bir konuşma yapan Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, il genelinde 2015-2016 öğretim yılı için alt yapısı tamamlanan 37 okulda 15 Mayıs 2015 tarihinden bugüne kadar toplam 2 bin 342 adet tablet bilgisayarın dağıtımının gerçekleştirildiğini söyledi.
Milli Eğitim Müdürü Büyük, “Yeniden yapılandırılan ve dünyanın en büyük eğitim portalı olan EBA ders modülüyle uyumlu çalışabilen tabletler sayesinde öğrencilerimiz bilişim teknolojilerini daha etkin olarak kullanılabilecek ve bilgiye daha kolay erişim sağlayabileceklerdir” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu bugüne kadar Sungurlu‘da toplam 935 tablet bilgisayarın öğretmen ve öğrencilere ulaştırıldığını söyledi.
Konuşmaların ardından Sungurlu Haydar Öztaş Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sungurlu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine toplam 343 adet yeni nesil tablet bilgisayar dağıttı.


Editör: TE Bilisim