Sun­-Ka Kağıt ve Larton Ambalaj Avrasya Ambalaj Fuarı’na...

Sun­-Ka Kağıt ve Larton Ambalaj Avrasya Ambalaj Fuarı’na katıldı

Sungurlu’da faaliyet gösteren Sun-Ka Kağıt ve Larton Ambalaj firmaları 23-26 Ekim tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Avrasya Ambalaj Fuarına katıldı.

28 Ekim 2019 - 09:55

Sun-­Ka Kağıt Genel Müdürü Zeki Öztekin ve Larton Ambalaj Genel Müdürü Levent Öztekin, Avrasya Ambalaj Fuarı’nda ikili görüşmeler gerçekleştirerek, konukları ile yakından ilgilendiler.

Zeki Öztekin, fuarla birlikte güzel iş birliklerine imza attıklarını belirterek, “Bayilerle sıcak sohbetlerimiz oldu. Hem bizim için, hem de fuar katılımcıları için oldukça verimli bir fuar olduğunun altını çizebilirim. Katılımcılardan aldığımız tepkiler bizi oldukça mutlu etti. Türkiye'de ki birçok firma, Sun-­Ka Kağıt firmamızın geldiği noktayı çok beğendiler ve Anadolu firması olmamız, özellikle Çorumlu olmamız açısından da ayrıca bizleri tebrik ettiler” dedi.

Sun­-Ka’nın kardeş firması Larton Ambalaj hakkında da bilgi veren Öztekin, “Larton Ambalaj, genç ve dinamik kadrosu ile yurt içi ve yurt dışındaki teknolojik yenilikleri yakından takip ederek ürün kalitesini ve üretim kapasitesini sürekli geliştirmekte, yüksek kalite ve uygun fiyat istikrarını koruyarak müşterilerimize hızlı çözümler sunmayı amaçlamaktadır. Müşteri memnuniyetini öncelikli olarak ilke edinen firmamız; kalite, güvenilirlik ve zamanında teslim garantisi ile yurt içinde kendine bir yer edinerek, sektöründe tanınan bir isim olmuştur. Avrasya Ambalaj Fuarı’ndaki standımızla beraber kardeş kuruluş olan Larton'un tanıtımını yapmış olduk. Larton ile şirketimiz daha da kuvvetlendi ve Sun-­Ka Kağıt olarak kardeş şirketimizin tedarikçisi olmak gücümüze güç kattı” şeklinde konuştu.

Zeki Öztekin ve Levent Öztekin, fuarda stantlarını yurt içi ve yurt dışından ziyarete gelen tüm konuklarına teşekkür ettiler.

Bu sene 25.’si düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı’na 42 ülkeden 1.100 firma katılım gösterirken, 115 ülkeden 9 bini yabancı 60 binin üzerinde ziyaretçi geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KAYMAKAM KÖKSAL KOLTUĞUNU ELİF ZÜMRA’YA DEVRETTİ
KAYMAKAM KÖKSAL KOLTUĞUNU ELİF ZÜMRA’YA DEVRETTİ
MUHSİN DERE KOLTUĞUNU MİNA REYHAN'A DEVRETTİ
MUHSİN DERE KOLTUĞUNU MİNA REYHAN'A DEVRETTİ