Sümeyyeve Seyfullah’dan Ömürlük Evet

Sümeyye ile Seyfullah düzenlenen nikâh merasimi ile bir ömür mutluluğa evet dediler.

Sümeyyeve Seyfullah’dan Ömürlük Evet


Hendek’in sevilen Ailelerinden Osman ve Fadime Tazim’in Oğulları Seyfullah, İlçemiz Esnaflarından Fatma ve Sefa Yılmaz’ın Kızları Sümeyye Bayraktepe sosyal tesislerinde düzenlenen nikâh merasimi ile dünya evine girdiler.
Bayraktepe sosyal tesislerinde düzenlenen Nikâh merasimine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Belediye Meclis üyeleri, Eski Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Tazim ve Yılmaz Ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı.
Hendek Belediyesi Nikâh memurunun kıydığı Nikâhta Seyfullah ve Sümeyye çiftinin şahitliklerini Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Talha Yılmaz, Orhan Dağ ve Esra İpek yaptı.
Nikâh merasiminin ardından genç çiftin Evlilik cüzdanlarını Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ömür boyu mutluluklar dileyerek verdi.

Düğün cemiyetine katılan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Seyfullah ve Sümeyye çiftine ömür boyu mutluluklar diledi.
Tazim ve Yılmaz aileleri çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.


Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2019, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184