Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kahramanmaraş Mesleki Eğitim Merkezi ve Berberler ve Kuaförler Odası’nın ortaklaşa gerçekleştirdikleri ‘Sümbül Temalı Saç ve Makyaj Tasarım Sergisi düzenlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Mesleki Eğitim Merkezi ve Berberler ve Kuaförler Odası’nın ortaklaşa düzenledikleri sergi Kültürpark Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran; “Mesleki  Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz Sümbül Temalı Saç ve Makyaj Tasarım sergimizde Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerimizin saç tasarımları sergilenmektedir. Bu sergide dereceye giren öğrencilerimize hediyelerimiz olacak ve katılım belgeleri takdim edilecek. Biz özellikle Sümbül teması olmasını istedik. Sümbül Kahramanmaraş’a ait bir coğrafi işarettir. Burada Kahramanmaraş’ı ön plana çıkarmak, Sümbül çiçeğimizi ön plana çıkarmak ve bir de öğrencilerimizin el becerilerini geliştirmek amacıyla böyle bir sergi düzenledik. Buradan esinlenerek meslek hayatlarına devam edecek öğrencilerimize de başarılar diliyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Mesleki Eğitim Merkezi Saç Bakım Alan Şefi Mutlu Aslantürk ise yaptığı açıklamada, İŞKUR kanalıyla gerçekleştirdikleri Saç Bakım Kursu kursiyerleri tarafından yapılan modellerin sergilendiğini ifade ederek 13 kursiyerin yarışmaya katıldığını söyledi.

Kahramanmaraş Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından yapılan Sümbül Temalı Saç ve Makyaj Tasarım Sergisi gezilerek değerlendirmelerde bulunuldu ve dereceye girenlere hediyeleri takdim edildi. Ayrıca bu sergiye katılan tüm öğrencilere de katılım belgeleri takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi