Sultanmurat Şenleniyor!

Sultanmurat Şenleniyor!

Geleneksel Sultan Murat Yayla Ortası Şenlikleri 20 Ağustos 2019 Salı günü gerçekleştirilecek

Her Yıl Geleneksel olarak düzenlenen Trabzon´un en büyük organizasyonlardan biri olan Sultanmurat Yayla ortası Şenlikleri 20 Ağustos 2019 Salı günü gerçekleştiriliyor.

Tarihi sultanmurat yaylasında binlerce kişinin katılımıyla her yıl düzenlenen yayla ortası şenlikleri için organizasyon çalışmaları devam ediyor.

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi tarafından organize edilecek olan ve 20 Ağustos 2019 Salı günü gerçekleşecek olan Sultanmurat Yayla Ortası şenliğine Karadeniz´in önemli sanatçılarından, Onay Şahin, Seyfettin Çakıral, Kerim Aydın, Onur Atmaca, Soner Şahin, Turan Kanberoğlu, Alper Gemici, Soner Şahin, Furkan Yılmaz´in yanı sıra sürpriz sanatçıların katılması bekleniyor. Şenlikte sunuculuğu İso Show yapacak.

Şenlikleri Çay TV saat 13:00 ile 16:00 arasında canlı yayınlayacak..

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, tarihi Sultanmurat Yayla Ortası şenliği için yaptığı açıklamada, geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve binlerce kişinin bir araya gelerek kültürümüzü yaşatılmasının yanında birlik ve beraberliğimizin sağlanması konusunda çok önemli bir etkinlik olduğunu belirterek,? 20 Ağustos Salı günü herkesin şenliklere katılmasını istiyorum. Yüzyıllar süren ve binlerce insanın bir arada hasret gidereceği şenlikler için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,?dedi.

/resimler/2019-8/19/1056160862804.jpg

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Sultanmurat Şenleniyor

İlginizi Çekebilir