SULTAN SOFRASI, SULTANLARA LAYIK

Ünal Meraklı ve Cemil Bayındır’ın sahibi oldukları Sultan Sofrası yoğun bir katılımla açıldı.

SULTAN SOFRASI, SULTANLARA LAYIK
Hendek Yeni Mahalle Çevreyolu üzerinde hizmete başlayan Sultan Sofrasının açılışına Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü SESOB Başkanı Hasan Alişan Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Demirel Hendek Berberler Odası Başkanı Vahdettin Çilek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin ve vatandaşlar katıldılar.

Hendek ilçe Müftüsü Abdurrahman Şahin tarafından okunan duanın ardından protokol üyeleri hayırlı olsun dileğiyle kurdelayı kestiler. Sultan Sofrası eşsiz lezzeti ile Hendeklilere hizmet vermeye başladı.

Sultan Sofrasında Sultanlara Layık kalite velezzet çeşitleri.

Sultan Sofrasında Sulu yemek ve ızgaranın her çeşidini bulmak mümkün, seçkin ustaların lezzetlerive titiz serviz anlayışı ile hizmete giren sultan sofrası işletmecileri Cemil Bayın'dır ve Ünal Meraklı, açılışımıza katılan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'ye, SESOB başkanı Hasan Alişan'a Belediye Başkan vekili Sinan Baylana ve sivil toplum örgütü Başkanları Mehmet Demirel, Vahdettin Çilek'e açılışımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz dedi.


Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184