Haberler

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızlarının doğum günündeki gergin anları dikkat çekti

Güncelleme:

Futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı'nın bebekleri 1 yaşına girdi. Kızları için parti veren çiftin, gergin anları ise sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı.

2 sene önce nikah masasına oturan oyuncu Şükran Ovalı ile futbolcu Caner Erkin'in Mihran adını verdikleri çocukları 1 yaşına girdi. Kızları için dostlarını çağırdıkları bir doğum günü partisi veren çiftin, gergin anları ise dikkat çekti.

ARALARINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının yer alan habere göre; Caner Erkin, kızı Mihran'ı kolunu tutmak istediğinde Şükran Ovalı gergin şekilde kucağında olan çocuğunu başka yöne doğru çeviriyor ve yüzü birden asılıyor. Çiftin bu görüntüleri 'İkilinin arasında gerginlik mi var?' sorularını akıllara getirdi.

ENİS ARIKAN YALANLADI

2. Sayfa programına konuk olan oyuncu Enis Arıkan ise doğum günü partisine katılamadığı ancak akşam evlerine gittiğini söyleyerek çiftin arasında bir sorunun olmadığını belirtti.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızlarının doğum günündeki gergin anları dikkat çekti

"SON NEFESİME KADAR SENİ ÇOK SEVECEĞİM"

Kızının yeni yaşını Instagram hesabından kutlayan Caner Erkin, "Yeri dolacak bir söz bilmiyorum. Tek bildiğim son nefesime kadar seni çok seveceğim. Aşk kızı, can parçam Mihran Ela'm iyi ki doğdun babam" dedi.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızlarının doğum günündeki gergin anları dikkat çekti

"GELDİĞİN AN AŞIK OLDUM SANA"

Şükran Ovalı ise kızının yeni yaşını şu sözlerle kutladı: "Kızım... Daha gelmeden ismin geldi, sonra hissin geldi. Mihran'ım, can parçam... Geldiğin an aşık oldum sana. Ömrümün geri kalanında en çok seni sevecek olmak, ne güzel bir hafiflik hissettirdi bana. Tarifsiz bir sevgi... Bilmeden, bildiğim o sonsuz bağ... Su gibi hissettim kendimi, hep yeşerten bir hayat gibi. Sayende... Yeniden keşfettim her şeyi. Yeniden başladım, yeniden doğdum seninle. İyi ki doğduk. Seni büyürken görmek en güzel hayalim. Gülüşüne sakladığın hayat, sana cömert davransın dilerim.

Çok sev, çok sevil yavrum! Vicdan yanı başında olsun, aklından düşen kalbine denk gelsin. İyi ki bizimlesin, iyi ki bizi seçtin... Hiç unutma; seni sen olduğun için hep seveceğiz, bir an bile vazgeçmeden... Sağlıklı yaşlara. Mihran Ela 1 yaşında... İlk gün fotoğrafları..."

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızlarının doğum günündeki gergin anları dikkat çekti

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızlarının doğum günündeki gergin anları dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şükran Ovalı Caner Erkin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (20)

aziz nesin:

YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZMIS BAKIN BUDA ÖRNEGİ

6
24
yanıtYanıtla
melike:

ne alaka? sen olayları çok karıştırmışsın

yanıt8
yanıt3
ADA:

boşanır bunlar yakında

13
9
yanıtYanıtla
adil:

diğer çocuğun nerede bunlar kardeş değilmi. sen hep midesiz karaktersiz bi tiptin zaten

9
10
yanıtYanıtla
#Yorumcu:

Asena bu haberi beğendi

14
1
yanıtYanıtla
Esra:

Yuva yıkanın yuvası olmazmış derler. E hadi hayırlısı...

2
11
yanıtYanıtla
Gezginç:

Kim kimin yuvasını yıktı acaba

yanıt5
yanıt0
Tim0135:

Esra idiot musun, inş oy kullanma ehliyetin vardır:)

yanıt4
yanıt0
OYA:

Yoksa sen Caner''in eski karsı mısın Esra takma adıyla. Bu ne içten beddua!!!!

yanıt4
yanıt0
baya:

şikran yüzünden caner top oynamayı unuttu

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title