Şuhut Belediye Başkanı Recep BOZKURT ,MİLLİ Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Gençlik Spor Bakanlığı eğitimde devrim niteliğinde ki çalışmasını Şuhut İlçesine kazandırdı. 

MİLLİ Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Gençlik Spor Bakanlığının 11-19 yaş aralığındaki gençleri spora özendirmek için Lisanslı öğrencilere TEOG SINAVINDA Ek Puan verecek.

 Bozkurt ,Şuhut İlçesindeki çocuklara hem sportif anlamda hem eğitimlerine katkı sağlamak için Taekwondo Branşını Belediye bünyesine geçirerek malzeme yardımında bulundu. Şuhut İlçesindeki lisanslı sporcu sayısını 80 e çıkararak İlçede Taekwondo müsabakaları yapılabilecek duruma getirdi. 

Başkan Müsabakaları yerinde izleyerek sporcular ve veliler ile bir süre sohbet etti. Sporcuların lisanslarını bizzat Belediye başkanı ve Kulüp başkanı Murat DEDE den alan sporcuların heyecanları görülmeye değerdi. Program sonunda ise Şuhut Hisar Belediye SK Başkanı Murat DEDE ve yöneticiler sporcular ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi

 2016 yılında Büyükler ve Ümitler Türkiye Şampiyonasında Şuhut Hisar Belediye Spor Kulübünü temsil eden Eşref Furkan Yıldırıcı ya da başarılarının devamını dileyerek kendisini Taekwondo Milli Takımında görmek istediğini söyledi.

Şuhut Hisar Belediye SK Başkanı Murat DEDE ve yöneticilerinin de katıldığı programda  Taekwondo takımını çalıştıran Antrenör Hakan ÖZÖLMEZOĞLU ise   Başkanımızın yakın ilgi ve yoğun desteğinden dolayı sporcular, yönetim kurulu ve velilerin nezdinde kendisine Kulüp Başkanı Murat DEDE ye ve yöneticilere teşekkür etti. 

    Hakan ÖZÖLMEZOĞLU

TAEKWONDO ANTRENÖRÜ