Süğlün: “Sezonun Bir An Önce Bitirilmesi Gerekiyor”

FTA Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, liglerin devamına ilişkin alınan karara dair açıklamada bulundu.

Süğlün: “Sezonun Bir An Önce Bitirilmesi Gerekiyor”
7 Mayıs 2020 14:23

Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, TFF’nin dün aldığı “ligler devam etmeli” kararına dair açıklamalarda bulundu. 

İlk günden itibaren Kovid-19 tedbirlerini elden bırakmadıklarını ve oyunculara Kovid-19 testi yaptırdıklarını söyleyen Murat Süğlün, test yapılmamış oyuncunun kalmayacağını belirtti.

Ertelenen maçların oynatılması kararına olumlu baktıklarını kaydeden Süğlün, sezonun bir an önce bitirilmesi ve yeni sezonun planlanması gerektiğini ifade etti.

Liglerin yeniden başlayacağını öngörerek takımı bugün toplayarak hazırlıklara başlayacaklarına değinen Murat Süğlün, futboldan 1,5 ay uzak kalınmasına rağmen önlerindeki bir aylık sürecin hazırlık için az bir süre olmadığını ve Haziran ayının ikinci haftasına kadar hazırlanabileceklerini aktardı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Süğlün, bu maçın ve Fenerbahçe-Trabzonspor arasındaki diğer yarı final mücadelesinin ne zaman oynanabileceğiyle ilgili TFF ile söz konusu kulüp yöneticilerinin görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.