Halen İncivez Mahallesi Muhtarlığı görevini sürdüren ve yeniden muhtar adayı olan Hüseyin Cevher, üniversite semti İncivez’e yapılacak yatırımların Zonguldak’ın geleceğine yapılmış yatırımlar olacağını ifade etti.

Üniversitede 39 bin civarında olan öğrenci sayısının 36 bin civarına düştüğünü söyleyen Cevher, “ Gerek üniversite öğrencileri, gerek tüm halkımız için su ücretlerinde yüzde 25 indirim yapmayı taahhüt etmeyen belediye başkan adayları bizden oy istemesin. Bu konuda kararlıyız, İncivez’den bu taahhüdü yapmayan adaylara oy çıkmayacaktır” dedi.

Cevher, ayrıca BEÜ öğrencilerine belediye otobüs ücretlerinde yüzde 25 indirim yapılmasını adaylardan talep ettiklerini söyledi.

Anıtlar Kurulu’nun tescil etmiş olduğu TTK’ya ait Havalandırma’nın tescilinin üzerinden bir sene geçmiş olmasına rağmen, burada hiçbir çalışma olmamıştır. Modern ülkelerde şantiyeler mahalle aralarında olmaz. Bir an önce oradan BEDAŞ’a ait olan şantiyenin bulunduğu yerden kaldırılarak, üniversite veya belediye hizmetine sunulmasını istiyoruz. Adayların bu konuda hassas olmaları bekliyoruz” şeklinde konuştu.(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi