MENÜ

Suçlu kim?

Abone Ol Google News

Fenerbahçe kâbus gibi geçen bir sezonun son haftasına girilirken ilk defa 3 maçı üst üste kazandı. Erzurum’un matematiksel olarak ligde kalma şansı devam etse de ipler artık kendi elinde değil. Özetle, Erzurum son hafta Kayseri’yi deplasmanda yenip Göztepe’nin Ankaragücü’ne yenilmesini, Bursa’nın da Malatya’da puan kaybetmesini bekleyecek. Eğer Bursa ve Göztepe yenilirse Erzurum kalıyor. 3 takım da 35’te buluşursa 3’lü averaj devreye girecek, Erzurum 9 puan topladığı için rakipleri düşecek kendi kalacak. Maça gelince; Fenerbahçe Valbuena’nın sakatlanıp çıkmasının ardından Moses ile pas düzenini kısmen yitirdi. Hamza Hamzaoğlu elinde forvet kalmadığı için savunmacı Leo’yu sol önde kullandı. İkinci yarı ligin en vasat santrforu Opseth’i alması bir şeyi değiştirmedi. Sezon genelinde iyi futbol oynayan Erzurumspor iki transfer döneminde bir tane iyi santrfor alabilseydi durum çok farklı olabilirdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Erzurum küme düşerse Fenerbahçe mi düşürmüş olacak? Hakemlerin sezonun genelindeki yanlış kararlarının ve iki transfer döneminde bir santrfor bulamayan, 3 hoca değiştiren anlayışın hiç mi günahı yok?

Haberin Devamı

Maçın starı

Bu maçtan bir yıldız çıkarmak zor olsa da Isla’nın çabası dikkat çekti.

Maçın olayı

59’da Moses’in penaltısı ve Emrah Başsan’ın 72’de direkte patlayan frikiği.

Kısa mesaj

Erzurumspor’un ligde kalması için birden çok olasılığın gerçekleşmesi gerekecek. Göztepe ve Bursa yenilir, Erzurum Kayseri’yi yenerse Dadaşlar lige tutunur. 3 takım 35’te buluşursa yine Erzurum ligde kalır.

YORUM YAZ