Üst geçit söküldü, trafik felç oldu

GÜNDEM 08.08.2017 - 06:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2316+ kez okundu.
 

Üst geçit söküldü, trafik felç oldu

Bir kaç ay önce bir tırın çarptığı Bulancak Karadere Mevkiinde bulunan Şht. Astsb. Çvş. Adem Kacar üst geçidinde büyük bir hasar meydana gelmiş ve yaya trafiğine kapatılmıştı.
Bir kaç defa yerel basında yapılması için haber yapılan üst geçit 4 Ağustos Cuma günü sabah saatlerinden itibaren karayolları ekipleri tarafından sökülmeye başlamıştı. 2 adet vinç ile sökülen üst geçitteki çalışma yaklaşık 4 saat sürdü. Her iki yaya girişinin olduğu aksamın kesilmesi ile birlikte üst geçit yere indirildi. Sabah saatlerinde trafik ekiplerinin duble otoyolu her iki yönden kapatması ile başlayan söküm işi aynı zamanda Bulancak şehir içindeki trafiği de kilitledi. Söküm işi bitene kadar Bulancak şehir içi yolu kullanan araçların kuyruk oluşturması ile şehir içi trafiği de saatlerce felç oldu. Üst geçidin kesilerek yere konulmasının ardından üst geçit ile ilgili bir çalışma yapılmaması da akılları karıştırdı. 
Bir kaç ay önce bir tırın çarptığı Bulancak Karadere Mevkiinde bulunan Şht. Astsb. Çvş. Adem Kacar üst geçidinde büyük bir hasar meydana gelmiş ve yaya trafiğine kapatılmıştı.

Bir kaç defa yerel basında yapılması için haber yapılan üst geçit 4 Ağustos Cuma günü sabah saatlerinden itibaren karayolları ekipleri tarafından sökülmeye başlamıştı. 2 adet vinç ile sökülen üst geçitteki çalışma yaklaşık 4 saat sürdü. Her iki yaya girişinin olduğu aksamın kesilmesi ile birlikte üst geçit yere indirildi. Sabah saatlerinde trafik ekiplerinin duble otoyolu her iki yönden kapatması ile başlayan söküm işi aynı zamanda Bulancak şehir içindeki trafiği de kilitledi. Söküm işi bitene kadar Bulancak şehir içi yolu kullanan araçların kuyruk oluşturması ile şehir içi trafiği de saatlerce felç oldu.

Üst geçidin kesilerek yere konulmasının ardından üst geçit ile ilgili bir çalışma yapılmaması da akılları karıştırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.