SUAT ABİ KALEMİNE SAĞLIK

Sakarya Halk Gazetesinin yazarı Suat Beyenal’ın dünkü Köşe yazısı.

SUAT ABİ KALEMİNE SAĞLIK


Bu haftaki köşe yazımda Sakarya Büyükşehir Belediyesinden altı aydır cevap gelmeyen dilekçemle ilgili yazdığım yazıya, Suat Beyenal beni destekler nitelikte bir yazı kaleme almış, kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben sadece benimle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyordum anladım ki genel bir sorunmuş ‘’Kalemine sağlık Suat abi’’

İşte Suat Beyenal’ın yazısı;

Müdür bey çok meşgul (muş)

Tabii ki biz dallara çıkıp gezecek değiliz, halk arasında söylenen ve ata sözünü anımsatan bu kelimeler dilimize iyice girmiş. Gazetemiz Hendek temsilcisi ve yazarı Kadir Kazan dostum dünkü köşe yazısında Büyükşehir Belediyesinden park 54 kartı istediğini yazmış. Sonrada bu girişimini geniş bir şekilde anlatarak Belediye Basın bürosu çalışanlarına epeyce sitemde bulunmuş.

Yazıyı okudum ve hemen aklıma geldi buna benzer bir olayda benim başıma gelmişti, neyse sonra Basın Yayın dan resmi Trafik plakamız geldi işimiz Ankara dan halloldu. Ancak  kafama takılan bir yer var, Kadir Kazın yazısının bir bölümünde “ Aradan iki gün geçtikten sonra ilgili kişi beni aradı ve park kartı verecek olan müdürün yoğun olduğunu, kendisi ile görüşemediğini ve aramıyorsun sitemim üzerine beni aradığını belirtti “ şeklinde devam etmiş.

Kadir Kazın’a ve Büyükşehir Belediye Basın bürosunda çalışan arkadaşlarımıza yardım olsun diye kendime vazife saydım ve Kazın’ın ifadesi ile park kartı verecek müdüre buradan sesleneyim dedim; “ Sayın müdürüm çok yoğunsunuz ve size ulaşmak bir türlü mümkün olmuyormuş, bizim Kadir Kazın dostumuzun bir başvurusu var (başkalarınında olabilir) arz ederim, sizin bu yoğunluğunuz Basın bürosundaki arkadaşlarımıza başka türlü yansıyor haberiniz olsun”. Tamammı Kadir Kazın usta?

AVM lerde park sorunu

Maşallah hafta sonu AVM lerde adım atacak yer yoktu. Bende şöyle bir dolaşayım dedim ve Serdivan AVM ye gittim, gittiğime  bin pişman olmadım ancak aracı park etmek için dakikalarca mesleviler gibi döndüm durdum. Neyse uzun uğraşılar sonucu park yeri buldum. AVM ye giriş kapısı tarafında park alanı kısmında ön tarafı zincirle kapatılmış en azından 6-7 araçlık boş yeri görünce görevliye bu yerin neden boş olduğunu sordum. Bana bu yer VİP müşterilere ait dedi. Kim onlar?dedim bende bilmiyorum AVM sahipleri ve tanıdıkları dedi.

AVM yönetimine duyurulur. Bu kadar ayrım yapmak ayıp oluyor, vatandaşa yok, VİP olunca var. Bari o boş alanlara şu VİP lerin isimlerinide yazında bilelim. Haaa unutmadan yazayım engelli yerlerinde de başta Audi ve Mercedes olmak üzere engelli olmadıklarını anladığım bir çok araç vardı. Bilginize. Bu konuda bir daha yazım olursa bu kez fotoğraflı olacak.

Kutlamalar
Yeni Sakarya refikimizin 64.yılını candan kutluyorum, çok değerli Hasan Uyar büyüğümüze bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Sinanoğluspor 2. Amatörde şampiyon oldu kutluyorum. 2 gün geçmiş olmasına karşın Babalar gününü kutluyorum.

20.06.2017 - Kadir Kazın Köşe Yazısı:


İyi İş 6 Ayda Olurmuş…

www.hendekgundem.com/iyi-is-6-ayda-olurmus-makale,468.html


Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184