Liglerin başlaması için 18 kulüp ile anlaştık | Güney Gazetesi Mersin

Liglerin başlaması için 18 kulüp ile anlaştık

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, TFF ile Kulüpler Birliği’nin yaptığı toplantının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Liglerin başlaması için 18 kulüp ile anlaştık


TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, TFF ile Kulüpler Birliği'nin yaptığı toplantının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nihat Özdemir'in açıklamaları şu şekilde;

Süper Lig'deki 18 kulübümüz ile maçların 12 Haziran'da başlaması için anlaştık. 7 kulüp önümüzdeki sezon 21 takımla oynanması yönünde talepte bulundu. Bu sezon düşme olmaması için bize başvuruldu. TFF konuyu değerlendirecektir. Türkiye'deki şartların değişimi; koronavirüs olsun, seyahat özgürlüğü olsun diğer konuları da göz önünde bulundurarak kesin tarihimizi 28 Mayıs tarihinde yapacağımız basın toplantısıyla açıklamak üzere bütün kulüplerle birlikte anlaşmaya varmış durumdayız.

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil'in açıklamaları ise şu şekilde; "Pandemi çok yakından izleniyor ama ülkemizde bu durum çok iyi gidiyor. Beklentimiz bunun devam etmesi ve liglerin hayırlısıyla başlaması. 5 oyuncu değişikliğiyle alakalı çalışma yapıldığı bilgisini verdi bize TFF. Kulüpler 1 Mart itibariyle kasalarına 1 lira koyabilmiş değil. Bu finansal zor durumdan nasıl hep beraber çıkarız diye bugün TFF ile temasta bulunduk. Uzun ve dostça bir görüşme oldu" (Haber Merkezi)