131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

SU JETİ ŞAMPİYONASI ALİAĞA’DA GERÇEKLEŞTİ

14 Ağustos 2018, Salı 07:01

     


Aliağa Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından organize edilen 2018 Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın ilk ayağı Yalı Mahallesi Ön Plajlar bölgesinde gerçekleştirildi.

Aliağa’da ilk kez düzenlenen şampiyonaya Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden profesyonel sporcular katıldı. İki gün süren yarışların sonucunda StockPro (0-179) kategorisinde Mert İkiz, StockPro (180)’de Serkan Kokol, OpenPro’da Kaan Şanver, Kadınlar Kupasında Valeria Eliseeva, Flyboard’da Kahraman Aktaş, Drag Yarışında Serkan Kokol, Aliağa Belediye Kupasında ise Erdem Eken birincilik elde etti.

Şampiyona sonunda kendi kategorilerinde ilk 3’e giren sporcular için Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda kupa töreni düzenlendi. Dereceye giren sporculara kupalarını; Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürü Ali Osman Karatekin, Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği (ALDER) Başkanı Naci Biçer ile federasyon yetkilileri takdim etti.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler