Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şu dizi halleri

Köşemize her hafta katkı veren duyarlı ve dikkatli okurumuz Haluk Zırh, bu hafta da 'Paramparça' dizisindeki bir sahneyi mercek altına almış:
"Yüksel Bey, her zaman söylüyoruz; yapımcılar, yönetmenler ve senaristler dizilere gerekli özeni göstermiyorlar.
Hele dizi finale geldiyse, işi iyiyce abartıyorlar. 'Paramparça' dizisinde 'Ozan'ın beraber olduğu hanımefendi, sabah yatağında ölü olarak bulunuyor.
'Ozan', babasını arayıp durumu anlatıyor ve avukat en doğru olanın emniyete haber vermek olduğunu söyleyince polisler eve geliyor.
Polis, incelemesini bitiriyor ve ölen kişiyi gelen ambulans ekibine teslim ediyor. Onlar da cesedi alıp götürüyor. Yapımcıların, yönetmenlerin, senaristlerin ya yasalardan haberi yok, ya da seyirciyi çok hafife alıyorlar.
Bence ikincisi.
Savcı gelip inceleme yapmadan, hiçbir olay yerinden şüpheli şekilde ölen kişinin cesedi çıkartılamaz.
Dizide ise komisere danışarak bu işlemi gerçekleştiriyorlar.
Hiçbir şey yapamıyorsanız, komiser rolü oynayan kişiye bir takım elbise giydirin ve 'Savcım' diye hitap edin, sorun çözülsün, insanları da enayi yerine koymayın.
Dediğim gibi Yüksel Bey, nasıl olsa haftaya final yapacaklar ya, seyircinin ne önemi var? Sanki bu yapımcı bir daha dizi yapmayacak... İyi günler, kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA