Gaziantep Valisi Davut Gül, eşi Gülden Gül ile birlikte sandık başına gelerek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Eşi Gülden Gül ile Şehitkamşl ilçesi Emek Mahallesi’ndeki Ali Küncülü Ortaokuluna gelen Vali Gül, oy kullanmak için eşiyle bir süre sıra bekleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

Sırası geldiğinde 1172 numaralı sandıkta oyunu kullanan Gül, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarının ülkeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Türkiye'nin ve Gaziantep'in seçimle ilgili büyük tecrübeleri olduğunu belirten Gül, şunları kaydetti:

“Biz de herkes gibi demokratik tercihimizi kullandık. Tüm sandıklarda vatandaşlarımız huzur içerisinde tercihlerini kullanıyor. Bütün tedbirler alındı. Evden çıkamayanlar için seyyar sandıklarla oy kullananlardan yaşlıların taşınmasına, okulların jeneratör ihtiyaçlarına kadar hazırlıklar yapıldı. Karnaval havasında tercihler yerine getiriliyor. Kazanan adaylar 5 yıl boyunca hizmet edecek. Kamu görevlilerimiz, vatandaşlarımız seçime katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Şu ana kadar seçim suçu, anlamında hiç bir olay olmadı, inşallah böyle devam eder.”

İLKHA