Büyük Torbalı

Su akar İZSU bakar!

Torbalı’nın kabusu su patlakları bitmek bilmiyor. Şikayetlere rağmen haftalarca onarılmayan patlaklardan tonlarca su boşa akıyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Su akar İZSU bakar!
157 Görüntüleme
21 Ağustos 2019 - 9:00
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

ALT yapı sorunları zaman zaman mağdur ediyor. Kanalizasyon, su boruları ve diğer alt yapı koşullarındaki sıkıntılar ekipler tarafından düzeltilerek sıkıntılar ortadan kaldırılıyor. Altyapının hiç oluşturulmadığı bölgeler içinde projeler hazırlanarak sorunlara çözüm aranıyor. Mahalle sakinlerinin şikayetlerine rağmen alt yapı sıkıntıları konusunda herhangi bir çalışmanın yapılmadığı yerlerde vatandaşlar büyük sorun yaşıyor. Alt yapı sorunlarının başında gelen su borularındaki patlaklar ise son haftalarda yeniden artmaya başladı.
SOKAKLARA AKIYOR
Torbalı’da yaz aylarında her mahallede görmeye alışık olduğumuz borulardaki patlaklardan akan sular kilometrelerce alana yayılıyor. Yıllardır patlaklardaki kesin bir çözümün bulunamadığı ilçedeki sıkıntı yeniden nüksetti. Cumhuriyet mahallesinde Barış Yapı Sitesinde bir haftadır patlaktan su akarken Tepeköy Mahallesi’nde iki farklı noktada aynı manzara günlerdir devam ediyor. Patlaklardan akan sulardan dolayı çevredeki ev ve iş yerlerinin şebeke sularındaki basıncın azalarak daha az akmaya başladığı öğrenildi. Patlakları fark ederek durumu İZSU ekiplerine bildirenler vatandaşların şikayetlerine rağmen patlakların onarımı için henüz bir çalışma başlatılmadı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web