STK’lardan Nazik Ziyaret

Tarih : 2020-01-21 / Kategori : Genel Haber

STK’lardan Nazik Ziyaret

     Iğdır’da görev yapan ve STK Temsilcileri Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin Sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Temsilcisi Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek tebrik ettiler.

               

      Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Temsilciliğine atanan Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret eden, Diyanet Sen Başkanı İdris Armağan, Cihanüma Başkanı Nevzat Aycil, Diyanet Sen Başkan Vekili Çetin Salman, Ensar Vakfı Başkanı Ünal Zaman, Iğdır Din Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Uflas ve Tuzluca Diyanet Sen Başkanı ve Diyanet Sen Yönetim Kurulu üyesi Faruk Korkusuz tebrik ettiler.

               STK Başkanları yaptıkları açıklamada genel olarak şöyle dediler: “Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Temsilciliğine seçilmeniz ve akabinde Azerbaycan Devleti tarafından verilen onur madalyası ile ödüllendirilmeniz bizleri sevindirmiştir. Sizler yaptığınız işi layıkıyla yapan kişilersiniz. Ödüllerin en güzeline, görevlerin en kutsalına layıksınız. Tebrik ediyor, başarılı çalışmalar diliyoruz.” Dediler.

         Cabbar Şıktaş’ta yaptığı konuşmada: “Nazik ziyaretiniz beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Her biriniz toplumun kanaat önderi ve değerli birer bireyleriniz. Hem din Alimliği ve aynı zamanda sivil toplum kuruluş başkanları olarak üstlendiğiniz misyon elbette ki takdirle karşılanmaktadır. Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.   

              Diyanet Sen Başkanı İdris Armağan, Cihanüma Başkanı Nevzat Aycil, Diyanet Sen Başkan Vekili Çetin Salman, Ensar Vakfı Başkanı Ünal Zaman, Iğdır Din Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet  Uflas ve Tuzluca Diyanet Sen Başkanı ve Diyanet Sen Yönetim Kurulu üyesi Faruk Korkusuz’la hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.