• DOLAR 32.511
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2447.897
  • ...
STK'lar şer plan hakkında: Komutanı Hazreti Muhammed olan bir ümmet asla boyun eğmeyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Adıyaman'ın Demokrasi Meydanı'nda, STK ve siyasi temsilcileri ile vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen basın açıklamasında, şer planının Filistin'i parçalama ve yok etme planı olduğu vurgusu yapıldı.

Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları adına açıklamayı okuyan Memur-Sen İl Başkanı Ali Deniz, Dün gece yapılan bir toplantı sonrasında, dünyanın sömürgeci ve emperyalist gücü ABD'nin Başkanı Trump ve terörist  Netanyahu'un, yüzyılın şer planını açıkladığını belirtti.

Bu şer plan ile kendi ülkelerinin iç siyasetinde batağa girmiş olan bu iki meczup liderin, tarihin en aptal manevrası ile skandallarına bir yenisini daha eklediğini ifade eden Deniz, şer anlaşmanın tanıtıldığı toplantıda yer alan Umman, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin bu tarihi ihaneti, bir ömür sırtlarında taşıyacaklarını dile getirdi.

"Filistin'i siyonizm'e peşkeş çekme planıdır"

Şer planının, Filistin topraklarını parçalama olduğu vurgusu yapan Deniz, "Bu sözde plan "Yüzyılın Anlaşması” değil, yüzyılın dayatmasıdır. Filistin'i siyonizm'e peşkeş çekme planıdır, işgali meşrulaştırma ve Filistin halkının iradesini yok sayma planıdır. Melun siyonizmin Kudüs'ü Selahattin'in torunlarından geri alma planıdır. Hem terör devleti israil ve kuklası ABD'nin, hem katil Netenyahu ve erketesi (kollayıcısı, destekçisi, gözcüsü) Trump'ın Filistin'i işgal planı; diplomatik açıdan palavra, bizim açımızdan sadece bir paçavradan ibarettir. Filistin'in bağımsızlığı ve özgürlüğü hem insanlık hem de ortak paydası Müslümanlık olanlar açısından da insanlık onuru sınavıdır. Bu planı asla tanımayacak, Filistin ve Kudüs özgür olana dek hep haykırmaya devam edeceğiz. Elbette, Kudüs'ün sahibi de varisi de bellidir. Kudüs'ün sahibi de işgalcisi de bellidir. Filistin topraklarında egemenlik hakkı olan devlet de bellidir. Bizim için Filistin teslim olmamaktır. Filistin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi ve azmidir. Filistin, emperyalist kurgulara direnme iradesidir. Filistin Kudüs'tür, Kudüs siyonist israilin değil Filistin'in başkentidir." ifadelerini kulandı.

"Dünya savaşı başlatılmak isteniyor"

"Ne ABD'nin Filistin konusunda ses çıkarma hakkı ne de Trump'ın Kudüs'e dair söz söyleyecek aklı vardır." diyen Deniz, "Yüzyılın anlaşması kumpası; umarız Filistin'den İsrail'i, İslam coğrafyasından ABD'yi def edecek bir başlangıç olur.
Yüzyılın anlaşması palavrası tam bir siyonist işgal kalkışmasıdır. siyonist güçler ve onların oyunlarına ram olmuş köleler,  Ortadoğu ve Filistin üzerinden insanlığı, barışı ve dünyanın huzurunu hedef alan bir dünya savaşını başlatmak istiyor. Dolayısıyla insanlık için kapitalizme ve siyonizme karşı direniş, medeniyet coğrafyamız ve inanç paydaşlarımız için bir iman, insanlık için onur mücadelesidir." şeklinde konuştu.

"Sözde plan, yüzyılın dayatmasıdır"

Kudüs'e yönelik ABD ve işgalci, istilacı, terörist İsrail tarafından izlenen politikalar ve adım adım işgale yönelik sergilenen maksatlı hareketler, asla kabul edilmeyeceğine vurgu yapan Deniz, "Ümmet olarak buna direnmek bir anlamda varlık nedenimizdir. Mazlum Filistin halkının ve Kudüs'ün sonuna kadar yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Filistin halkının reddettiği bir taslak "Yüzyılın Anlaşması" değil, olsa olsa yüzyılın dayatması olur. Bütün dünyayı Filistin'e dayatılan bu anlaşmayı (!) reddetmeye çağırıyoruz. Bugün burada tepki için bir araya gelen ve irade beyanında bulunan Müslümanlar olarak, Filistin'in iradesini esas almayan dayatmaları yok sayıyoruz. Dirilişe ve direnişe katkıyı onur sayıyor, Filistin ve Kudüs konusunda hassas olan antisiyonist, antiemperyalist herkesi tepki koymaya davet ediyoruz. Biz, emperyalizme karşı adil bir düzen için Filistin'i savunuyoruz. Biz, insanlık için Kudüs'ü, Kudüs için insanlığı savunuyoruz. Çünkü biz adalet tasavvurumuzu Hazreti Ömer'den, zalimlere karşı mücadele etme azmi ve cesaretimizi Selahattin-i Eyyübi'den aldık.  Bizim insanlığa sunduğumuz huzur ve barış telakkimiz var. Onun için diyoruz ki, selam olsun özgür Kudüs'e, selam olsun Filistin'e ve Filistin Devleti'ne, selam olsun Filistin davasına omuz verenlere. Selam olsun intifadanın yiğit çocuklarına, selam olsun Kudüs'ün yılmaz dava erlerine, selam olsun şeyh Ahmet Yasin'e." dedi.

"Komutanı Hazreti Muhammed olan bir ümmet asla boyun eğmeyecektir"

Müslümanların Peygamber Efendimizin izinden gittikleri müddetçe asla mağlup olmayacaklarına vurgu yapan Deniz, "Şunu iyi bilin ve belleyin ki, komutanı Hazreti Muhammed olan bir ümmet, asla boyun eğmeyecektir. Direniş ve haykırışımız israil ve emperyalizm yok olana dek sürecektir." ifadelerini kullandı. (Cemil Özdaş-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir