1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. STK'lardan Başkan Duruay'a tam destek
STK'lardan Başkan Duruay'a tam destek

STK'lardan Başkan Duruay'a tam destek

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay STK temsilcileri ile bir araya geldi.

A+A-

Gölbaşı Çorumlular Derneği tarafından Mevlana Lokantasında düzenlenen kahvaltıya Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve Gölbaşı’nda bulunan hemşeri dernekleri temsilcileri katıldı. Düzenlenen programda konuklar hem kahvaltı yaptılar hem de sohbet ettiler.

BİR ARADA OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Derneklerin önemine değinerek; ‘Derneklerimiz ile bir araya gelmek beni çok mutlu ediyor diyerek, ‘Hemşeri derneklerimizle bugün olduğu gibi her zaman el ele, gönül gönüle olduk. Gölbaşı’nın en büyük zenginliği hemşehri gruplarının çok olması ve bu gruplarının birbiriyle olan diyaloglarıdır. Hemşeri derneklerimizin bu tür organizasyonlar ile bizleri biraya getiriyorlar ve birlik beraberliğimizi sağlıyorlar". İfadelerini kullandı.

GÖLBAŞI ÇAĞ ATLAYACAK

Gölbaşı Belediyesi’nin projelerinden bahseden Başkan Duruay, Gölbaşı’nın günden güne geliştiğini ifade ederek yapılacak olan projelerle Gölbaşı’nın çağ atlayacağını söyledi.

Gölbaşı Çorumlular Birliği Başkanı Osman Ulunç ise ayrıştırıcı değil birleştirici olmaya çalıştıklarını ifade ederek “Biz sivil toplum örgütleri olarak Belediye Başkanımız Fatih Duruay’ın yanındayız. Gölbaşı’nın gelişimine ve değişimine hep birlikte şahit oluyoruz. Eminim ki Gölbaşımız gelecekte daha iyi yerlere gelecektir. Bizler de bu gelişim ve değişime katkı sağlamak istiyoruz.” Dedi.

 

Bu haber toplam 2126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.