STARPARK İLE BOWLİNG SEVERLER ARTACAK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2017 - 13:33, Güncelleme: 15.12.2017 - 13:33
 

STARPARK İLE BOWLİNG SEVERLER ARTACAK

“Golden Pony” ödüllü ve Avrupa’nın CE işaretli firması StarPark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder; Türkiye’de ilk kez dijital bowling eğlence alanı 45 Park AVM'de olacak dedi. 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek olan Bowling Lighting Design'in yakında Manisalıların hizmetine açılacağını belirtti.
Türkiye’de ilk kez dijital bowling eğlence alanı Manisa’da olacak. 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek Starpark Çocuk ve Gençlik eğlence merkezi, Bowling Lighting Design’i 45 Park AVM’de Manisalıların hizmetine sunuyor.  BOWLİNG TURNUVALARI DÜZENLECEK Okullar arası, şirketler arası, bankalar arası, şubeler arası, kurumlar arası tüm bowling turnuvaları 45 Park AVM’de yapılabilecek. Ege Bölgesi'nin en büyük bowling ve eğlence merkezi konumundaki salonda fiyatlar da oldukça uygun olacak. Starpark eğlence alanında her 100 TL’lik harcamaya Aslı Börek’ten 20 TL’lik hediye çeki verilecek. Park Show 2004 fuarında “Golden Pony” ödülünü almaya hak kazanan ve şu anda Avrupa’nın CE işaretli firmalarından biri olan Starpark, yakında 45 Park AVM’deki yeni yerinde Manisalılarla buluşuyor. Doğumdan ölüme 7’den 77’ye herkese hitap edecek olan Starpark, heyecanla beklenirken müjdeli haber Başkan Sakder’den geldi. 45 Park AVM’ye gerçekleştirdiği ziyarette  konuşan StarPark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder; Manisalılarla buluşmaya sayılı günlerin kaldığını müjdeledi. "EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER" “Manisa için öyle bir proje yaratmışlar ki öncelikle ben Rıza Beye, Eşi Lale Hanıma, babası Kayhan Beyi ve ailesini kutluyorum. Bizde elimizden geldiği kadar Manisa için hizmet etmeye çalışacağız. Ailelerimize, çoluk çocuklarımıza ve gençlerimize dört dörtlük bir yer hazırlayacağız. Eğlence konusunda 02 yaş gurubu demiyorum doğumdan ölüme kadar buraya herkesi bekliyoruz. En iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz ama Manisa’nın en büyük kazancı benim böyle bir aileyle tanışmam oldu. Bu yolda bizde bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize hayırlısı olsun diyorum.”  
“Golden Pony” ödüllü ve Avrupa’nın CE işaretli firması StarPark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder; Türkiye’de ilk kez dijital bowling eğlence alanı 45 Park AVM'de olacak dedi. 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek olan Bowling Lighting Design'in yakında Manisalıların hizmetine açılacağını belirtti.
Türkiye’de ilk kez dijital bowling eğlence alanı Manisa’da olacak. 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek Starpark Çocuk ve Gençlik eğlence merkezi, Bowling Lighting Design’i 45 Park AVM’de Manisalıların hizmetine sunuyor. 










BOWLİNG TURNUVALARI DÜZENLECEK

Okullar arası, şirketler arası, bankalar arası, şubeler arası, kurumlar arası tüm bowling turnuvaları 45 Park AVM’de yapılabilecek. Ege Bölgesi'nin en büyük bowling ve eğlence merkezi konumundaki salonda fiyatlar da oldukça uygun olacak. Starpark eğlence alanında her 100 TL’lik harcamaya Aslı Börek’ten 20 TL’lik hediye çeki verilecek. Park Show 2004 fuarında “Golden Pony” ödülünü almaya hak kazanan ve şu anda Avrupa’nın CE işaretli firmalarından biri olan Starpark, yakında 45 Park AVM’deki yeni yerinde Manisalılarla buluşuyor. Doğumdan ölüme 7’den 77’ye herkese hitap edecek olan Starpark, heyecanla beklenirken müjdeli haber Başkan Sakder’den geldi. 45 Park AVM’ye gerçekleştirdiği ziyarette  konuşan StarPark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder; Manisalılarla buluşmaya sayılı günlerin kaldığını müjdeledi.







"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER"

“Manisa için öyle bir proje yaratmışlar ki öncelikle ben Rıza Beye, Eşi Lale Hanıma, babası Kayhan Beyi ve ailesini kutluyorum. Bizde elimizden geldiği kadar Manisa için hizmet etmeye çalışacağız. Ailelerimize, çoluk çocuklarımıza ve gençlerimize dört dörtlük bir yer hazırlayacağız. Eğlence konusunda 02 yaş gurubu demiyorum doğumdan ölüme kadar buraya herkesi bekliyoruz. En iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz ama Manisa’nın en büyük kazancı benim böyle bir aileyle tanışmam oldu. Bu yolda bizde bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize hayırlısı olsun diyorum.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.