Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor GK, Pazar günü saat 15.00'de Kadirli İlçe Stadyumu'nda, 1 puan gerisindeki 7 Mart Kadirli Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Tek mağlubiyetleri Yozgat'a...

İlk hafta Yozgatspor'a kendi evinde 3-0 mağlup olan Kadirli Demirspor, ligin ikinci haftasında Azatlıspor'u 6-1 le geçmiş, evinde Arsuz Karaağacı 1-0 ve son hafta bu kez deplasmanda Talasgücü Bld.Spor'u 2-1 yenerek ligde Nevşehirspor'un 1 puan gerisinde 9 puan ve averajla 3.sıraya yerleşmişti.


Avantajı kaybetmek istemiyoruz!

Pazar günü Lider Nevşehirspor ve 1 puan gerisindeki Kadirli Demirspor zirve mücadelesine çıkacak. 

Spor Toto bölgesel lig 5.Grupta mücadele eden Nevşehirspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Kadirli müsabakasında 3 puan bekliyor. Kırmızı Beyazlı Taraftarlar da takımlarını desteklemek için Kadirli'ye akın edecekler. Karşılaşmaya Kadirli taraftarlarınında yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Tiryaki, Futbolcuları Uyardı: "Sakın Hafife Almayın!"
Nevşehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki yaptığı açıklamasında "Kayseri Şekerspor maçı geride kaldı. Hafta sonunda çok önemli bir müsabaka yapacağız. Takımımda sakat ve cezalı futbolcularımız yok. Kadirli deplasmanında kazanmak için mücadele edeceğiz. Şunu futbolcularımızda çok iyi biliyorlar ki bu maçı kazandığımızda en büyük engeli aşmış olacağız . Amacımız Bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönmektir. Allah'ın izniyle bunu başarmak istiyoruz" dedi.  Teknik Direktör Tiryaki, Kadirli Demirspor  ile oynayacakları maç öncesinde, “Karşımızda ciddi bir rakip var, zor bir maça çıkacağız” uyarısında bulundu.

Futbolcular Hırslı...
Geçtiğimiz hafta sonu oynanan zorlu Kayseri Şekerspor galibiyeti ile ligde liderlik koltuğuna oturan Nevşehirspor'u hafta sonu oynayacakları Kadirli Demirspor maçının hırsı kapladı. Özellikle hafta başında Kadirli Demirsporlu futbolcuların Nevşehirsporu hafife alan beyanatları ile ligin namağlup Nevşehirspor'a meydan okumaları sonrası
 antrenmalarda kırmızı beyazlı  futbolcuları hırs bastı. Futbolcuların bu önemli maçta varını yoğunu ortaya koyarak liderlik koltuğunu hak ettiklerini göstermeleri içinde büyük bir fırsat. Kırmızı Beyazlı ekibimizde futbolcular bu maçta hem namağlup ünvanı hemde şampiyonluk yolunda liderliklerini sürdürmek için Kadirli Demirspor maçını bir onur mücadelesi olarakta görüyor.

Efsane Takımın Efsane Taraftarları Takımını yine Yalnız Bırakmayacak...

Hiç şüphesiz bu maç önümüzdeki haftalarda peş peşe gelecek zorlu maçlar öncesinde Nevşehirspor'un şampiyonluk hedefleri açısından büyük önem arz ediyor. Kadirli deplasmanından alınacak bir galibiyet Nevşehir'i şampiyonluk için kenetleyecek. Öte yandan kar yağmuş çamur demeden hep destek tam destek diyerek takımımızın 12. adamı konumundaki Nevşehirspor'un cefakar taraftarları bu maçtada takımlarını yalnız bırakmayacak. Kırmızı Beyazlı taraftarlarımız kırmızı - beyazlı futbolculara seslenerek,  "Şimdi, Artık söz sizde" ... Kimin daha iyi futbolcu kimin daha iyi bir takım olduğunu çıkın sahada gösterin Nevşehirspor'un gücünü... 

Efsane Nevşehir geliyor...


Kadirli müsabakasını Isparta bölgesi hakem Tunç Özdemir yönetecek.

7 Mart Kadirli Demirspor - Nevşehirspor GK
Yer: Kadirli İlçe Stadyumu
Tarih: 22 Ekim 2017 Pazar
Saat: 15.00

DİP NOT: Unutmadan, "Nevşehirspor'u şampiyonluk yolunda hazırlayabilmek için bu şehrin inanması lazım" bunun içinde hep destek tam destek olmak şart. Anadolu'nun kadim kenti Nevşehir'in bir profosyonel takımı mutlaka olmalı. 





Haber: Mustafa Ferveren