BAL Ligi 6. Grupta mücadele eden Nevşehir Spor, ligin ikinci yarısının ilk maçında 15 Ocak Pazar günü kendi sahasında Yozgat Spor’u ağırlayacak.
Ligin ilk haftasında deplasmanda 2-1’lik sonuçla mağlup olduğu rakibinden rövanşı alabilmek için sahaya çıkacak olan kırmızı beyazlılarda ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç ve üç puan tek hedef.
Ligin ilk yarısında oynadığı 12 maçta 7 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 22 puanla puan cetvelinde kendisine 4. Sırada yer bulan Nevşehir Spor’da rakip fileler 21 kez havalanırken, kendi kalemizde 11 gol gördük.
Lige verilen arada teknik direktör değişimine de giden Kırmızı beyazlılarda ligin ikinci yarısı için hazırlıkların Antalya’da sürdürüldüğü gözlenirken ligin ikinci yarısına kadar yeni transfer çalışmalarının da tamamlanması bekleniyor.
Lider Yeni Altındağ Belediye Spor’un tam 10 puan gerisinden takibini sürdüren kırmızı beyazlı takımın ligin ikinci yarısında ilk yarıya oranla bütün takımlarında olduğu gibi işi biraz daha güçleşecek.
İkinci yarı da hem şampiyonluk yarışının daha da kızışacak olması, hem de ligden düşme tehlikesinin iyiden iyiye hissedilecek olması müsabakaları ligin ilk yarısına oranla daha da güç hale getirecek.