Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında sosyal medya aracılığıyla köy okullarında okuyan dar gelirli ailelerin çocukları için başlattıkları yardım kampanyaları ile her zaman çocukların ve gençlerin yanında olan Nevşehir Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler (ÜNİGFB) son olarak Nevşehir ili Hacıbektaş ilçesi Karaburna köy okulunda etkinlik düzenledi. 

Nevşehir Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler (ÜNİGFB), Karaburna Köyü İlkokulu öğrencilerine kırtasiye ve giysi yardımı yapıldı.

İşte o güzel görüntülere sahne olan videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!

Nevşehir Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler (ÜNİGFB) Sorumlusu Ömer Ayteş, www.fibhaber.com spor servisine yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Genç Fenerbahçeliler olarak, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Karaburna köyünde eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklar için kıyafet ve kırtasiye yardımı gerçekleştirdik. Köy okulu ziyaretimizde yarınımız minik öğrenci kardeşlerimizle de beraber Fenerbahçe sevgisinide paylaşma şansı yakaladık. "Gönülden gönüle sevgi, Nesilden nesile FENER' sloganıyla başlattığımız yardım kampanyasında ülkemizin geleceği olan nesillere umut olmak, onların yüzündeki bir gülüşe sebep olmak için Nevşehir - Hacıbektaş Karaburna İlk-Ortaokulu'ndaki kardeşlerimizle bir araya gelerek yüzlerindeki o tebessüme sebep olmak bizleri çok mutlu etti.

Ve Genç Fenerbahçeliler sorumlusu olarak şunu ifade etmek isterimki ;"Unutmayalım ki iyilik paylaştıkça çoğalır. Emeği geçen taraflı tarafsız herkese teşekkür ederim. Bu şehrin en büyük taraftar grubu olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu vesile ile kampanyamıza destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz " dedi.

Nevşehir Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler Sorumlusu Ömer Ayteş,"Ülkemizin geleceği olan nesillere umut olmak için, onların yüzündeki bir gülüşe sebep olmak için, sen de aydınlık bir nesil için, geleceğe bir FENER yak. Gelecek nesillere umut olmak için, Sen de bir FENER yak ...!"